Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok ne počnu kažnjavati one koji na ovakav način veličaju zločince, bojim se da će nam biti sve gore i gore... Zločin je zločin, kako god se zvao onaj ko ga je počinio!!!!!!
Pobjednici historiju pišu. Oni mogu reklamirat njih dokle hoće, oni su u mjesec dana rat izgubili.
@VelAsr volio bih jaro da si ti u pravu ali oni su gradjani eu oni su se obogatili preko noci u hecegovini joj cekaju ukazanje fis. kase dok su bosnje se naplacale poreza i vojni penzija visokim ustaskim oficirima
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
za Hag-spremni!
ZAPALITI!!!
Bosnajci su svakako pobjediti nad hrvatima....hrvati se jesu obogatili u ratu na racun bosnjaka ali bosnjaci su ih protjerali i asimilirali...hrvata za deset godina nece biti vise od 5% i sam tim gube konstitutivnost i nece znaciti nista....u federaciji ce biti 3x vise arapa od hrvata....ti arapi ce sve vise da kupuju hrvatska imanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan od njih dolazi u kovcegu
sad sam siguran da samo jedan dolazi....
Jesu li dosli? 😂😂😂
nisu jos 😂😂😂cekaju ih ccc
dokle ce se vise velicati ratni zlocinci.... Ljudi moji bjezite iz Bosne ovo nema ni u Ruandi
treba ispitati ove sto su bili na skupu potpore
Dolaze direktno u prkno. Svi zlocinci koji su nanijeli zlo BiH ce biti osudjeni da se zna da je agresija i genocid pocinjen nad narodom BiH.
Neće oni niđe!
eto njih ali u sanduku hahaha
Dolaze na proljece 2047...ako prezive....a mozda ce se i ukazati kao i Gospa...Hahahhahaha
U nemačkoj osudjena 84 godine stara zena na 14 mjeseci zatvora zbog ognorisanja holacousta!! Trebalo bi u bosni isti zakon uvesti!!
da se uvede nesto slicno sve bi nas pohapsilo i ove sto hapse 😂😂😂
HZHB = Zlocinacka zajednica
HZHB-Halali Zaime Halali Bogati 😂😂😂😂
Cega se pametan stidi budala se ponosi
Dok postoje Hrvati bit će i sna, nade i borbe za otcjepljenje od Maćehe. Bez obzira na presudu, mi ćemo našu djecu odgajati da je BiH neprijateljska država koja Hrvate drži zatočenima, kako su i nas odgajali. Nikad nećete imati građansku BiH.
@stalaktit Ako ti je BiH Maćeha, vrati se svojoj Majci, tko te bolan bio drži ovdje?! Ako se ti ne osjećaš Bosancem, što (opet) bolan ne ideš odavde?! Imaš zemlju u BiH, a više voliš Hrv???? BiH ti neprijateljska država, ebo te onaj tko te je tako odgojio, debilčino jedna!
@volvo Borba za vlastiti nacionalni identitet i san o neovisnosti nije fašizam, nego elementarno pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jedite govna majku li vam ustasku!!!! da Bog da vam vaše porodice zavrsile kao Bošnjačke u AHMIĆIMA!!!!
zlocinci sada nose odijela