Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicevih 150 hiljada glasova, dodikovih 300 hiljada, i 5 hiljada niksicevih, i CIA koja ga je instalirala
Nek nam vrate Elvisa, Haseta, BrusLija a evo im silikoni, Atomska i Cia...
Nikšić - vnago prodana.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Fali im arnel isak...
-Sve što je gazda obečao, je ispunio. Što smo se dogovorili. Kako onda ja da izdam do povjerenje?! Reče jednom jedan.
Mogu barem svaki deseti put imati sastanak u Sarajevu. Novi pregovaraci bravo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa gdje ce...da ne bi u Sarajevu...e moj Njiva...sta si ti sebi dozvolio
kako li si ti naivan i glup njiva nikšiću, šta ti rade dušmani a ti se kleberiš i klečiš, fuj
Tri jahača apokalipse.Otvori se zemljo.
Trojica socijaldemokrata. A nije Čović, on je nacionalista, ali će ga nezavisni socijaldemokrata i socijaldemokrata majorizirati. Šta bi od socijaldemokratije u Bosni?
Sta li je sad trojka prodala, koju uslugu moraju vratit. Jeli dosla imovina na red ili je nesto manje pa ce imovina kasnije doc na red. Izborni rano je jos. Vidicemo brzo, vidices Bosnjo
kad ih sve vidiš na gomili ,pitam se šta oni misle o narodu.Narod je stvarno lijen.Šta ova banda ima za dobro da uradi.U drugim državama oni nebu ni dahli više.
Podrška za gospodina Nikšića, bolje 1000 dana razgovarati, nego 1 dana ratovati. Sve bolje od SDA futavaca!
Spadalo NN će odglumiti da je ravnopravan ovoj dvojici sh Klipana, a oni će prihvatiti njegovu glumu pod uslovom da NN jednu po jednu stavku potpisuje u njihov grunt.
Jakog mi sastanka
Nikšič sve radi iz inata koji če mu skočit na nos I ovaj sastanak u Mostaru je znak muslimanima u Sarajevu da ste niko Sile se sile ,ali polako ja ti garantujem i jedan i drugi i treči da če ti sila izač na usta
Špirić ko momak
Građanska partija komunista rekla da neće sarađivati sa fašistima i nacistima (nacionalistima) a vidi našeg lijepog Ne'ke kako ljubi dupence ovom dvojici fašista genocidnih.
Ubili su svaku ideju o građanskoj državi BiH.
Ja bi sad tu u sobu ubacio sve političare, zaključao vratašca i poslao 5 crnaca sa belegijama da to istutnjaju...
Spadalo NN će odglumiti da je ravnopravan ovoj dvojici sh Klipana, a oni će prihvatiti njegovu glumu pod uslovom da NN jednu po jednu stavku potpisuje u njihov grunt.
Spadalo NN će odglumiti da je ravnopravan ovoj dvojici sh Klipana, a oni će prihvatiti njegovu glumu pod uslovom da NN jednu po jednu stavku potpisuje u njihov grunt.
TO VAM JE NIKŠIĆ NA MIJATOVIĆEV POGON. CILJ NAVEDENE SKUPINE IZ ČIJE POZADINE VIRI HDZ JESTE: DOKAZATI DA SU MUSLIMANI MALOUMNI I NESPOSOBNI. NIKŠIĆ JE DOBIO FBIH SA + 800 MILIONA KM I VEĆINU DRŽAVNIH FIRMI U PLUSU. E SAD JE RED DA SE TO SVE SPRUNJA I DA MUSLIMANI KUME I MOLE SH. PARTNERE ZA POMOĆ. VP, MARFI I SATLER I BIA ĆE RADO ASISTIRATI U OVOJ RABOTI.