Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li doci Covic kao gost iznenadjenja?
Samo kao gost. Nema tu iznenađenja nikakvog
vala si u pravu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Deder hajmo mi klanjat' akšam, nema koristi od ovog
👍
Referendum za nezavisnu PC. Jedva čekam. Pravac Vojkovići okolo boriću tu ću džamiju podići.
Drkaju sa nacionalni interest....svaka sjednica nacionalni interest...svi iz RS na camp nou stanu
Dosao je april, to je kraj!
Da objavi otcjepljenje,svoju drzavu,svoju vojsku,pripajanje Srbiji,unistavanje Bosanaca. I sta je tu novo.To prica po stoti put. Tip je lazov I kukavica. A njegovi sljedbenici obicne ovce. Pa ovo je deseti put da to obecava I na kraju nista.
Skupstina genocidasa zvuci bolje.
Ovakve i slicne stvari cemo gledati sve dok se Dodik ne skloni sa vlasti i dok medjunarodna zajednica jasno i odlucno ne skloni Dodika i njemu slicne... Do rada ce nas Dodik i dodikovci gnjaviti i maltretirati. Sve to stranci vise, ali decenijama sute, gledaju i kao da cekaju da neki njihov plan dodje na red, a taj plan sigurno nije dobar po nas, jer da nam misle dobro, oni bi davno nesto konkretno uradili.
Dodik seljacina nema pojma sta ga ceka
Gubi igru, vuče narod u propast!
Dobro reče neko, srbuju makar slamu jeli. Bože oprosti im!
Dodaro kad će stići 100 miliona iz Mađarske
Bitno je da se redovno javlja u tužilaštvo u sarajevu
lik je puko ko dinja ... vitalni nacionalni interes srba i memorandum osce i sip .... i na kraju nizi nivo ne moze odlucivati iz nadlenosti viseg nivoa ... ili ti mjesna zajednica ne moze biti jaca od Grada ...
Ukrao čovjek 2 miliona i niko ništa mu neće ovo je umjetnost
Popišam vaš nacionalni interes stoko dušmanska .
Viši organ šalje nižem organu bilo šta na odlučivanje?Srbi je li vas stid ovog glupana što vas budalama pravi?