Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima li iko da ga irazumi ovog narcisa? Samo se jedna zgrada pravi u kojoj je on suvlasnik, popločavaju se trgovi i parkovi sa pločama iz Hr gdje je skuplji prevoz nego betonska galanterija iz BiH. Projekte mu radi sin Zvizdica i ogromnu pare uzimaju iz budzeta. Kakva podvala Ilidzancima
Načelnik jedino to i zna da se igra kao malo dijete. Halo opštino Ilidža okrenite glavu i na drugu stranu opštine i mi poreze plaćamo. Otes,Stup, Doglodi marke niste godinama uložili. 6 mjeseci čekam kantu za smeće, ulica se oprala godinama nije. Kinesku rasvjetu koju ste pistavili u Bojničkoj nosite sebi jer nakon 2 mjeseca ne radi. Dalje nema parka,trotoara do škole , PD Butmir enormno prlja ulice a nikad ne čisti.
Butmir ,Ilidza centralna i Hrasnica uzivaju svu blagodat opcinskog budjete , ostale MZ dodju ko GAZA !
Daj nam igrališta što više,da se igramo.
ma daj.. Ilidžu sređuju a Rajlovac,Sokolje,Buća i Boljakov Potok jedva izgledaju kao dio grada.. Povežite nas putevima prema Ilidži,gradu, još jači prijevoz,otvarajte još tržnih centara, kafića, restorana, izgradite stanove, nek budu ova brda kao Beverly Hills...
Nek cige imaju sta razvalit
Ko razvali, treba ga fino nac i da mu policija svih 206 kostiju slomi..Cuj razvalit nesto sto je dobro za drustvo a pogotovo za djecu..
To Muza samo se dokazuj KONKRETNO! čak nije demagog… Najavi, odradi, objavi. Još malo ulice zakrpit, parkinga napravit, fasada popravit, željezničku stanicu riješiti i super!