Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu pobili dojle nisu mogli doći i '42 i '92. Kad samo mi neko kaže da nisu svi isti. 90 posto je isto zločinačko i krvlju zadojeno.
Ima li mesta i opcine u Bosni i Hercegovini u kojoj chetnixhka gamad nije počinila strasne zlocine?!
Ovo je taj slobodarski čettnički narod iza kojeg samo masovne grobnice nesrba ostaju...
AIWA49,Aiwa049,KrvZaBosnu1,SamoBosna1,Dadler1,kiselikupus932,nekidesveupm je mali zeleni admim koji briše komentare a istim širi svoj smrad i mržnju.Ebem ti sve živo i mrtvo kujin okotu,sad mi ga obriši
Moguće je da jest mali zeleni admin ali sam upravo čitao i tvoje komentare i došao do zaključka da si Ujko i Pavelićev potomak, jel tako???
Evo kopirao sam jedan komentar ovog ustašhkog smrada zvanog Antizio koji nekog proziva. Antizio prije 1 mjesec Herceg Bosna je do Hita,a od Hita zaboli nas kitara... ↑ 6 ↓ 3
Treba obiljezavati nego zasto aluzbe nista ne rade kad se prica da Kornjaca svake godina dolazi u Cajnice.