Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bar su zasadili drveće koje ce rasti desetljecima i davati zrak mladim generacijama da rastu u cistom zdaku a ne u smogu u centru Sarajeva. I u ratu smo lozili sve zovo od cipela do parketa al nije bilo smoga. A evo sad made generacije svake jeseni pocinju "mirisari taj smrad"
Način na koji se licitira oko broja ubijene djece, ne polemiše se preko društvenih mreža u maniru kladioničara sa ubijenom djecom. Žalosno je što se uopšte govori o ubijenoj djeci Sarajeva u kontekstu "dokazivanja" brojeva te na koncu, adresa je Udruženja roditelja ubijene djece Sarajeva i tamo mozes naci svu dokumentaciju kaoja te interesuje ili da prohoš do Haga za vise informacija. Mene je stid sto si gradjanin Sarajeva i samo mogu reci da se nikada i nikom ne ponovi.
Nigdje delegacije trojke drugog dana Bajrama na sehidskom mezarju Kovaci gdje lezi mladost Sarajeva da oda počast mladosti grada. Oni ubiru plodove njihove borbe, a nisu zahvalni. Ili su zauzeti pripremom nove povorke sad u junu kroz Sarajevo
Bili su 2. maja, kad se inace i odaje pocast braniocima grada. Nije bilo potrebe dva puta ici, a realno ovaj grad nisu branili samo muslimani.
Sta je tvoja SDA uradila da roditeljima ubijene djece barem malo zivot bude laksi? I djeca koja su prezivjela strahote devedesetih, njihova djeca, bjeze u zemlje zapada zahvaljujuci politici za koju ti ovdje botujes.