Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi i Fadil i kompanija trebali kao Tageltija reci osjecamo se ugrozeno prijete nam,ovo je napad na Bosnjake itd..... Mujo Goran Zoran ko god ne valja pedala....bez izuzetka !!!
@Klixon12345 nadam se da ce svi zavrsit iza resetaka krimosi
Prorade parlamenti kad treba dizat kredit MMF za budzetsks uhljebe. 70 posto stanovnistva radi za 30 pisto uhljeba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ćerat govnavom motkom sa vlasti. Ukinuti plate jer ne rade i sami će otići. Pa ima li igdje da političari plate primaju za nerad ili rad protiv države???
Pa ce hdz ko i Mostar da zaledi FBiH, zivi bili pa vidjeli
Nije, ba, mislioc, nego mislilac.
Ma treba uzeti motke i sve ih rastjerati,ali prvo da vrate nase pare
Čekali smo 25 godina na ovo. Ako se smijeni Tegeltija od mene ćevapi za sve.
Šta je novaca bačeno na ovu stoku ... Giljotina parkirana ispred skupštine samo jedan dan bi riješila mnoge glavobolje i probleme.
Dakle pospremanje iz temelja, FAKAT!!! 😮👏👏👏👏👏👏
mjenjaj gamad
Prezime predsjedavajuceg garanitra neuspjeh.
Ako im treba godinu i po da ispune jedan uslov EU, za preostalih 13 će im trebati još 19,5 godina. Za kupovinu tepiha od 3000 KM (bez PDV-a) i auta od preko 100 hiljada im treba 15 minuta kafenisanja. Bože, kakve to mi ljude plaćamo i trpimo!?
Samo naprijed BH blok to se ocekuje i trazi od vas da rapetljate federalni nivo ukoliko je to moguce.Jer bez rada nema napredka a mi stojimo u mjestu 2 godine.Stegli nas odkazi,corona,lose vodzenje drzave eto budi te tracak nade i hvala vam za to.
Smjena lijenih i korumpiranih je uslov napretka. Četvorka - samo naprijed...ali pametno. To su 3 stara iskusna vuka raznih boja, ali istog gladnog stada, mada to ne priznaju.
@fbUser1605616294 I pripazite ko vam je u stranci, da ne bude i kod krimosa vas kao u ovih na vlasti.
Sta dodje ovaj onom ugrozenom!!???
opozicija blati poziciju, kako nista ne radi, i kad se zamijene pozicija, nista se ne desi... sve je to isto
Samo da napomenem da je plaća najmanje 5000 KM + odvojeni život +naknada za stan 500 KM +telefon 500 KM, a da ne govorim da im je sve plaćeno u vidu reprezentacije, da se voze u najluksuznijim automobilima i šta sve ne. A gdje su ima savjetnici, šefovi Kabineta, sekretarice... A vi gledate hoćete li dana potrošiti marku ili dvije.
Smijeniti nego šta.
Najgori saziv Viječa ministara ikada!! Ako ovi nastave još dvije godine, upitan je opstanak Bosne i Hercegovine. Tegeltija je došao da stopira sve procese na državnom nivou jer to od njega traži Dodik. Naravno, Čovićevi dupelisci to podržavaju a Bakirovi su sposobni samo za svoje guzice da se pobrinu.
SPD citaj Srbskonaklona Partija iz Devedesetih je trojanski konj za patriote drzave Bosne i Hercegovine i namjenjena je podrzavanju svega sto je protiv drzave Bosne i Hercegovine
ti moras da znas da sda nije isto sto i bosnjaci da dodik nije isto sto i srbi da covic nije isto sto i hrvati da sto je spektar razmisljanja raznovrsniji to je demokratija stabilnija a ti procitaj svako jutro sta sda misli pa da i ti znas taj dan kako ces razmisljati