Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost,pa šta će im biti,ne idu da postavljaju lim nego da sjede u klupama u školi,u hladu su.Danas je najbolje biti učenik,čim pane malo snijega ili malo ugrije odmah prekidaju nastavu.
Sarajevo nista? Drzite se prvog septembra ko da je Bogom dan, makar bio petak, makar bilo 50 stepeni, pa makar svi pomrli mora ministarstvo da istjera svoj inat. Taman da svi govore i rade drugacije, oni ce po svom nije niko od njih pametniji!
Klime u školama su misaoma imenica, ja idem u jednu od najvecih i najboljih srednjih škola u Sarajevu, gdje imamo prozore od prije rata. U junu je bilo toliko vruce da nam je bilo muka, profesori nas poceli pustati sa casova. Toliko o adekvatnim uslovima u Kantonu Sarajevo. Bravo Hota!!!
najboljih
Jao kako je vami teško,haj ti zidaj,postavljaj ogradu,lim po ovoj vrućini,da vidiš kako je to lako.Pola dana sjedite u hladu i još se žalite.