Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec nekoliko dana nema oporavljenih. Mos' mislit :P
ucinni mi sa da pise 12 naoruzanih osoba,pa pomisli pa svi u sumskoj su naoruzani svima im je srbija dala oruzje,kad ono nije nego zarazenih,dobro je rekoh sam sebi nema rata jos neko vrijeme!
Bolje biti zaražen nego biti đikan it manjeg BH entiteta, a kada si obadvoje onda ti nema spasa
Đikani na apartima 😁
Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela aaaaa.....
@TURCINNN oooo šarane jarane jes to ti???