Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmecali su kad je fbih popustala mjere "sve cete nas zaraziti", me mozes ih ni zaraziti kad su vec svi zarazeni. A Seranic na konferencijama prica bajke.
@gooUser1573762380 TO JE BLENTITET KOVIDASA
@gooUser1573762380 ...sve ok, ali u SPANIJI juce bez smrtnih slucajeva, u RS-u i dalje ljudi umiru iako je "virus oslabio". Tu MORA biti mnogo vise zarazenih nego se prikazuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sta ste se zabrinuli? ovi robovi po fabrikama ne ljetuju na moru, ne idu u restorane, ne kupuju po scc-u. kapitalizam je stabilan.
@Afrim Nova infekcije u crkvi za vrijeme mise duhovnin praznika u Frankfurtu dostigla brojke 200 zarazenih osoba coronom ,44 osoba u Bremerhavenu.Ocekuje se, da ce se ove brojke dodatno povecavati.
Na obiteljskim slavljima povodom Bajrama 23. svibnja u Göttingenu očito su kršeni propisi o higijeni i socijalnoj distanci, pa je došlo do naglog širenja koronavirusa. Posljedica: 86 zaraženih u samom gradu i još 18 u okolici, a pretpostavlja se da će te brojke i dalje rasti.
neka su srbi prljavi ovo je njima kazna zna bog gdje ce da udari
Jel iko od vas čuo za maske???Proguglajte malo,čuda čine...
Sve sa hroničnim udruženim oboljenjima bez dodatnih detalja.
BLENTITET KOVIDASA
Nehigijena je očigledna u malom entitetu.
Ne dao Bog gore...
Gdje im je onaj Seranic, klixov najbolji ministar u Bosni i Hercegovini. E jeste se provalili klixe. Necuveno
Svuda u svijetu i regionu se zaustavlja jedino kod nas skače.
... kome sta bilo ?
Znači još malo i Modriča prestiže Sarajevo po broju zaraženih. Kako nisu stručnjaci sa svih strana svijeta došli u Sarajevo da proučavaju takav uspjeh...
KASIKARI, KOVIDASI, G.E.N.O.CIDASI, BLENTITET = CETNITET
KOLIKO BI SRETNI BILI A-DE-ZE PLACENICI SA KLIXA DA JE OVAKVA SUTUACIJA U SA, PA IZLILO BI IM SE OD DRAGOSTI I ONO MALO MOZGA STO IM OMOGUCAVA DA HODAJU, JEDU I KORISTE KLIX JER ZA SVE OSTALO NEMAJU CELIJA
Sad će opet naši političari zbrisat u rupu