Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je poskupilo 100%,pa i zatvor.
Zasto se kazna ne odreduje spram primanja i imovine. Npr nije isto 100 km za nekog ko je ukro metar drva i onog ko je ukro 10 miliona na respiratorima. Njemu je 100 maraka ko 5 feninga i manje.
Ovj sto krade metar po metar sutra milioner peletar. Svi prijetili zatvaraju peletare ako ne bude cijena iznad 800KM, pa ko zatvori pitanje je sad.
Kredit u RS hitno ide znaci mjesec ako ima 31 dan to je 3100km mjesecno top stan otplatis za 4god i to dobar stan
Nepismeni novinaru, nece dan u zatvoru kostati 100KM, nego vrijediti...
Nigdje ovakve dnevnice
Ima li neko pismen da ovaj naslov sroci kako treba? Ovo ni sam autor teksta ne razumije....
Za 4 godine sve se kazne brisu tako da nema svrhe placati
ipak pojeftini kleveta!
Znaci robija pojeftinila!
Mogul ja za milju 10 dana odmorit😝😝😝
A da se proda pokretna i nepokretna imovina da se namiri steta, pa da zatvor bude kazna za pocinjeno krivicno djelo??? Da se uvede dozivotna robija pa cak i smrtna kazna za ubistva djece itd!
Veće dnevnice nego na baušteli.
evo ja BIH ležao 12 dana za MILJU
hahahahahahahhaha ovo je odron od drzave fuj
Ma treba uvest samo društveno klrisni rad za manja kaznena djela. Nek klriste ovom društvu a ne da leže i dižu tegove dzaba. Samo one opasne držat zatvorenim
meni su dajdzu za vrijeme juge zatvorili 3 dana radi nekog manjka u firmi. kasnije se utvrdilo da je sve uredu. 35 godina peica kako svako treba otic u zatvor bar 3 dana da vidi kako je