Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je iko procitao tekst do kraja i shvatio cilj i svrhu? Jel neko zavrsio osnovnu skolu ovdje?
Bravo za udruženje
Nadam se da ovo nije sve sto je ostalo od opozicije u R.S-u. Izgleda pametan svijet je davnih dana digao rucnu, pa u prvu pravac Zapad. Zalosno. Srpski narod se na prostorima BiH sveo na smijuriju.
Lahka joj zemlja bosanska
kkaakv dalabu
#iganija poprilična
Ne čudi. Nikolaj Velimirović, svetac SPC, je pisao da su "demokratiju izmislili Židovi." Šta je onda dobro? Hitler, naravno ("posle 6 vekova došao na ideju Svetog Save i preduzeo posao u nemačkom narodu koji priliči geniju, svetitelju i heroju").
Cuj oni daju "upozerenje Generalnoj skupstini UNa". Hoce li to ovaj zadrigli lik ici crvenim kombijem u New York da hapsi clanove skupstine?
U Sarajevu ima demokratije ali opet nema vode.
@Marinko.s, neka ima kod tebe u Rogatici, iz bunara:))
Sta ce vam demokratija. Koja demokratija? Gdje ona postoji? Sta kaze demokratija kada se negira medjunarodni sud, kada se prijeti sudu, kada se plase da ih sud nece progoniti, kada se negiraju presude? Sta je domktatija i imali ona veze s sudstvom
pa ovo nema ni u pm
Ako Bog da ovako rwpubliku šumsku saRanili uskoro!!
SAhranit ce njh Do dik. samo nek se zezaju
Fascinantna nacija... 🤲