Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se vi zajebavate s nama ? Osobu od 86 godina obicna gripa moze stuci do smrti, vadjenje zuba takodjer ??????
@migrantsyriauskbih Ali su u tekstu napisali: njena smrt dovodi se u vezu sa koronavirusom. Hoće reći umrla je sa koronom a ne od korone.
@migrantsyriauskbih Ma te osobe ne treba uopste uvoditi ni u kakvu statistiku. Eto nabise preko 100 slucajeva a prosjek 80god.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Laka ti zemlja mali andjele
@gurabijaa top!
@gurabijaa cijeli život bio pred njom..
Šteta a život je bio prednjom
U cvijetu mladosti. 😭😭
Ovo se zove objektivna vijest. Navedena starost i pozadina slučaja, kao i druge pozadine. I bez dizanja panike. A ne kao neke. Hvala na pravoj informaciji, novinaru. Lijep pozdrav.
Da mi je dozivit 70 a ne 90
Jadna,umrla u najboljim godinama,u cvijetu mladosti Od cega su ranije ljudi umirali,prije ovog "virusa"?? Znaci ,umirali onako reda radi...hajte molim vas,pustite te suoplje price!!!
Ma ja a inace je bila ko beton sa 9banki al jbg sjebala je corona!
@Zigollo 100%
Allah je nagradio koronom
Umrla od starosti.
Valja to dozivit... prema tome... kad ce prestat ova sr*anja oko kovida devetnes'?! Opasna propaganda.. ili da idemo ponovo po vrece i vrece brasna?
Evo sad potpisujem da umrem u 86 godini😂😂😂
@gooUser1589379777 i to od korone majke mi. Hehehe
Dao Bog da svako dočeka 86 godina pa neko onda preseli i od korone.
Zeni doso vakat! Samo je bila pozitivna na coronu a umrla od ......
@BakiruZlato ....starosti
i, naravno, i nju ubrajate u "umrle od korone" tj. +1
oh noo, gasi, zatvaraj, zaključaj nas sviju umro đuturum !
Sad će i one şto izgube život u saobraćnim nesrećama proglasiti smrt od Korona Virus. Što je olakšalo ovim doktorima medicine da utvrde dijagnozu umrlog.