Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo ,godinu i po dana mukotronog rada za 50 metara asfalta , za uključenje na brzu cestu prema gradu
Ja sam najviše alergičan na ovo "obezbijedili smo sredstva". Ma jarane, šta si ti obezbijedio..na svaku marku koju potroče, građani ti daju 17 feninga, uz sve ostale dadžbine, a ti kao obezbijedio. Vjerovatno si šarno dva-tri potpisa, dva-tri puta išo na janjetinu i pet-šest puta se usliko i objavio na fejzbuku i to ti je sav posao na projektu.
bitno je da nema sda vise. oni su 300m radili 8 godina , a u 8 godina otvorili 4,5km autoputa
A bas jucer prolazim i koentarisem, dokad ce se vise raditi ovih par stotina km i do kada cemo ici okolo. Bolje ikad, nego nikad. Super, ali bas i nema razlog za cestitke, jer ovo je trebalo biti davno zavrseno.
Kad ce policija pocet kaznjavat vozace koji blokiraju autobusku na svrakinom radi kupovine par kifli i patete u Amko komerci? Trola mora stat na saobracajnu traku da izbaci putnike
Volim sto je SDA-ovcima krivo pa pjene, sad njima odjednom problem koliko traju radovi, a do prije 2 godine im nista smetalo nije. I usput ovdje nije samo iskopaj i postavi asfalt kako klix "strucnjaci" misle, vec je urdjena i odvodnja sva da ne dodje do plavljenja, zajedno sa pumpama. Efendic je svoj kruzni otvorio za par mjeseci, pa poslije svake kise se ne moze proci.
400m koje su pravili haman godinu I jos dodatnih mjesec da puste traku I rad. E cuj obezbjedili sredstva iz budzeta, pa valjda je budzet za to president, koja bagra.
Jos samo da tu desnu traku vise popravite, pa da voznja po istoj ne bude kao voznja po ledu. Ma da, nakon 10-ak godina, vise sam se prestao i nadati
Neka Šteti daju da završi i priključak na autoput sa Mostarskog raskršća. Jedan od rijetkih što završi, ono što započne. Samo ga tramvajska pruga za željezničku stanicu nešto zeza.
sve se sad pusta do nedjelje
pod hitno postaviti kameru bas tu gdje je uključenje jer svaki put kad tu prođem obiđe me uvijek neko sa 130 na sat a svi znamo da je ograničenje 80
Radi Muzur punom parom...
Bravo pred izbore malo selfijanja. Ukljucite se u vi gradski saobraćajni haos zvani Ilidža - Bascarsija Sat do Sat ipo. 14 kilometara aferim.
Mnogo toga još nedostaje. Katadiopteri na betonskim zidovima.....
Sarajevo megastructures
Nije im puno trebalo, oko 18 mjeseci samo. Ako ovako grade i Autoput naše generacije ga neće dočekati završenog
ko da su pravili autoput od 45 kilometara
Šteta radi ko singerica.