Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su tolike pare koje poreski obveznici decenijama placaju za zdravstvo...tacno me stid koje prosijake od nas uhljebi prave...ah i mene debila cuj gdje su pare...pa dovoljno je vidjeti vile vikendice i dzipove kod uhljeba u sluzbama mafijaskih familija...
Eno para na Poljinama, tu ih možemo uzeti nazad.
Hvala Turskoj ! 🇧🇦 🇹🇷
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako se ovi sto su primili bocu u Beogradu, revakcinisu bocom iz Turske, mozemo l' ih zvati Janičari?
SDA neće postojati nakon izbora, kakav su nam malo je reći skandal priredili. Koldžo sjeme ti se lopovsko zatrlo !
Mozes ih zvati pravoslavni turci 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad krece vakcinacija dabogda vas nemali
stiže malo sutra. nema nista od tog. avion u kvaru selami stižu samo iz turske. hahahah
Jbt, utvrditi ce se ko ce primati?! Mogli su vala to i do sada, prije nego su sletile. Nije da nisu imali vremena.
Hajmo novinari sad se uhvatite posla istrazite i dobro pratite gdje i kome idu sve vakcine koje su dosle do sad i one koje ce doci. Zasto jos ne nemamo prijavnih obrazaca, zasto nisu dopustili da spisak vakcinisanih bude javan,gdje, kome i koliko je otislo vakcina,itd.Ne bi me cudilo da nasim lopovima padne na pamet da preprodaju vakcine kad se vec nisu uspjeli ugraditi u nabavke.
MashAllah
Dzaba ste krecili
Bosnje najveci jad na svijetu, sadaka narod, eto gdje nas je divela politika sda, i njihovih podguznih muha
Sadaka, pa dokle ba da se vise brukamo, u normalnoj drzavi bi makli cjeli politicki vrh zbog propusta koje ovi nasi prave, ja ne kontam ba jesmo mi fakat slijepi ili sta, sta treba da se uradi da se ova bagra Makne s vlasti
A naš regionalni filantrop i heroj Vucic donira astrazenece kojima istice rok, i vakcinira goste istim. A odbija covid ispomoc BiH u Novom Pazaru.
Hvala braci u Turskoj!
Jad i bijeda
NAVALILE JUGOBALIJE KOD VUČIĆA NA VAKCINU NASLOVLJENU "100 ZA 1". TJ. ZA 1 DAN ISTIČE ROK 100 HILJADA VAKCINA. I OBAVEZNO U KNJIGU UTISAKA UPISATI: "HVALA TI VUČKO I ONOM TVOM POTRČKU DODIJU ŠTO BLOKIRASTE POLA MILIONA SPUTNJIKA U MOSKVI I OMOGUĆISTE NAM PRILIKU DA OBIĐEMO BG - NAŠU PRESTOLNICU, A DA UJEDNO OBIĐEMO I "KUĆU CVEĆA".
Sve ugledni SDAovci na vakcinaciji...A Fadil je dokazao sposobnost pri nabavci vakcina samo takvu...SDAovac ne zna nabaviti ni Nutelu u supermarketu a da posao ne probadne ili bude sumnjiv😁
Opet je Bosanac ispao najpametniji kao u vicu. Dinara nismo uložili, a vakcinišemo se. Je li reko Džaferaga da ne zaostajemo za regionom. Da smo trošili pare, ne bi bilo dovoljno para ni za plate naših političara, a kamoli za nove aute.
Veliki sultan i Zastitnik muslimana kojem je alija ostavio Bosnu u Amanet salje 30000 vakcina da nije smjesno bilo bi zalosno !
Jedino sto je zalosno je tvoja pismenost, pa je smijesno i zalosno u isto vrijeme.Vjeruj mi.
Mislim da se svi trebamo kao građani podići prijavu protiv vlasti koje su trebale osigurati vakcine. Ovo je sramota, stid me sto živim u BiH! Vlast je kriva za smrt toliko ljudi u BiH i toliku zarazu. Nigdje na svijetu nema da premijer koji je optužen za respiratora još uvijek vrši tu funkciju. SRAMOTA! Krivična prijava od strane građana podhitno !