Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branko Pešić je bio najpoznatiji i najvoljeniji gradonačelnik Beograda. Nije imao sekretaricu, ni službeni auto, živeo je u prizemnoj kući, a pola Beograda izgradio. Voleo je da se vozi u vatrogasnom kamionu i kombiju hitne pomoći. A ova devojčica voli da izigrava ministra spoljnih poslova i vođu protesta i otpora, a crep na jednoj kući nije presložila i tu je gde jeste jer je Bogić Bogić rekao: "Gonite se svi u 3LPM."
Sve na stranu, razobličena mi ova Benjamina nešto. Jedno oko gleda kupus, drugo oko gleda meso. Da je auto - terao bih je kod Mikija na Vidikovac da je baci na pantera, nešto se tu pokrivilo.
Pročitao sam članak, ali što je sa djecom slabijeg financijskog stanja iz Novog Vinodolskog? Gdje ona zimuju..ova iz Sarajeva u N.Vinodolski, iz Zg u Sarajevo..
Nažalost, još jedna nebitna statistika
Rodj. Londrc Populista
Ovaj gradonacelnik je odlican. Steta sto nam nije predsjednik drzave ili premijer. Korektan, normalan i cini se zaista posten.
Kakvu li ce sad glupastinu izvaliti benjamina
Halo ti što komentarišeš gradonačelnika Beograda,itd....Ovdje je susret gradonačelnika Zagreba i Sarajeva,i ni jednom rečenicom nije spomenut Beograd.Vi bi u sve turaki nos.Lijepo piše čovječe dva bratska grada.
⚜️⚜🇧🇦⚜ ŽELJKO⚜🇧🇦⚜⚜️
Skloni tu agresorsku šahovnicu sa stola
Prilikom susreta Žalio se gradonačelnik Zagreba da su Hercegovci iz kamenjara koji su došli u ZG čupali travu i bacali na pješačke.Rekao im neko da prelaze cestu na Zebra , a oni bacali travu da nahrane Zebre.
Samo da se podbuhli smrkalo smjeni sa pozicije predsjednika bit ce puno bolji odnosi nadam se.
Nikad odnosi neće bit s vama više dobri. Upamti šta sam ti reko.
⚜️⚜🇧🇦⚜ ŽELJKO⚜🇧🇦⚜⚜️
Sve na stranu, razobličena mi ova Benjamina nešto. Jedno oko gleda kupus, drugo oko gleda meso. Da je auto - terao bih je kod Mikija na Vidikovac da je baci na pantera, nešto se tu pokrivilo.
Pricajte sta hocete, ali grad Zagreb je uvijek bio istinski prijatelj Sarajeva i BiH.
Ja kao Bošnjak ću uvijek prije izabrat Srbina za orijatelja nego Hrvata, ma koliko genocida bilo. Jer Srbin ti kaže u oči šta ima i šta misli.
Ova Benjamina radi odličan posao...
i jedno i drugo su neradnici, koji vole populisticki pristup i slikanje, a od projekata i rada nema nista