Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U protekla 24 sata, a uzorci od prethodna 4 dana. 🤪🤪 Mediji su zlo, gori od korone i od svih ostalih bolesti zajedno.
@objektivno123 Niko nije tebi kriv prijatelju sto si glup i/ili ne znas da citas
@objektivno123 govnaru spinerski, to je zato sto ima toliko uzoraka da se vise ne mogu ni obraditi. svi ti uzorci bi svakako bili uvrsteni u pozitivne, isto kao sto ce uzorci prikupljeni danas biti uvrsteni u pozitivne tokom iducih dana. moze biti samo vise lazno negativnih jer stajanjem uzorci degradiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pobogu kako sad ovo ovako skupljaju par dana pa objavljuju, wtf?
@manki Uzorci su prikupljeni u periodu od 23. do 26., a TESTIRANI u protekla 24 sata.
Sinoc sam testirana ja i moj djecak. Rekli su nalaz najkasnije ujtru. Evo objavljuju rezultate po klixu a nama niko nista ne govori iako smo u bolnici. Kazu cim dobijemo nalaz javit cemo vam. Neka nemojte naci cu se u statistikama po portalima 🤦‍♀️
haj vaznoe da nemaju kovid, ebesh koronu
Znaci u 4 dana 71 pozitivno. Pa to nije ni tako lose, ako uzmemo u obzir da smo u 24h imali preko 100 zarazenih u Sarajevu.
Hajde sad krivite dijasporu da je usao od zada!!
Tri dana 70.
@FalconRector 4. 23. 24. 25. 26.
Mene i mog djecaka sinoc ttestirali na koronu jer je on dobio proliv i temperaturu i evo jos nismo dobili rezultate a fol ovi vec znaju koliko je zarazenih 🤷‍♀️🤦‍♀️
je li moguce da su svi pozitivni iz opstine Novi Grad
Korona radi svoj posao.
A šprdali ste se sa RS-om kad su imali veliki broj zaraženi (hoce to kad za liturgiju jedete iz iste kašike,vlasi se ne peru idt..).Šta bi čistunci?
@Legalizuj Pa dolaskom vas krmadije prljave iz smrdije i republike sumske ste nami prenijeli, cistiji smo od vas 100 puta, tako da tjesi se.
@Legalizuj izmisle odma nesto novo da ih opravda...kriva dijaspora...krivi srbi...kriv bil gates samo bosnjo vazda ispravan a najgori od sve djece.
Jašta je
Mediji vas lažu. Govore da stanovništvo umire od korone, obdukcije uopšte nema. Ako je pacijent umro a prije toga bio zaražen koronom kažu da je umro od korone. Lažu i stvaraju plodan teren državi želeći sto vise donacija. Prave virus opasnijim nego sto jeste , preuvelicavaju ga
@Achileysmyrmidon1508 i da dodam ove inspekcije. Nikad ih više nije bilo. Pale reket ljudima zbog maski koje nista ne pomažu. To je taj teren ljudi.
Lajk za sestricu sa slike
Samo se trebaju ove Sarajlije vratiti na svoja sela odakle su dosli Zivinice, Srebrenica, Tesanj, Rogatica, Foca. N. Pazar... Vidite da vas zaraza.
Nije virus uzrok zaraze. Isto kao što je objasnio Herbert Shelton pravi uzrok alergija. To je u slučaju alergije na polen osjetljiva sluznica ili slab imunitet. Uzrok je u vama, u navikama. Stavite hljeb da dugo stoji, on će pozeleniti. Ta kultura što ga napadne uvijek je bila u prirodi, samo što ste joj vi svojim navikama/djelima dopustili da napadne hljeb. Isto važi za bolesti biljaka itd.
Ne lupaj
Kao prvo, alegrija znaci prejak odgovor imuniteta, kao drugo naravno da je virus uzrocnik infekcije a od imuniteta zavisi kako cemo se izboriti s njim. Treba nastaviti ziviti i cuvati se koliko se cuvati mozemo, ocigledno je da se brojkama manipulise a isto tako virus postoji, tu je...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)