Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od početka pandemije u Kantonu Sarajevo evidentirane su ukupno 84.493 osobe zaražene koronavirusom i 75.644 izliječene...a sta je sa razlikom 8.849..ili meni matematika ne valja...umrli, nestali...
Nabijem i covid i vas na kurrac
Da svaki dana javljate da je poceo III WW dosadili bi ste kamoli ova glupost
E ovo se tek moze nazvati virusom jer zahvata sve one koji nisu oboljeli do sada.. imam bolove u kostima i temperaturu kao obicna gripa je.
Udio nevakcinisanih u broju hospitaliziranih 60%, gdje nestade ono da vakcine štite od težih oblika? Znači 40% na bolničkom liječenju vakcinisanih, za koji dan će biti preko 50% jer sve više vakcinisanih i to trećom dozom oboljeva
Da obole vakcinisani ali preleze kao gripu bez jacih klinickih simptoma, samo stariji sa hronicnim bolestima imaju tezu klinicki sliku i pored vakcine. Tako da vakcina stiti od teze klinicke slike.
do februara opet 60 dnevno ce bit