Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste napisali u naslovu da li se tu mogu liječiti mace i cice koje nisu upačivale Pio Mio penziono/zdravstveno osiguranje ili je to privilegija samo mačora koje drže politicari po svojim kucama.
Svaka čast.....Čestitam na ovakvom potezu
Sad ce zabrinuti vlasnici dzukela jos malo zvati da im se dode kuci da se lijči pašće
U prijevodu: Hitni centar za hitnu pomoc
Mozemo li doci ako hitna za ljude ne radi??? Trebamo imati ovo ali trebate srediti prvo Hitnu za ljude, ne moze joj se prici od automobila a pored zjapi prazan nezavrsen parking? Nema ni dovoljno osoblja.
Mogu li ja doci ako me zub zaboli?
Bravo! Ali novinari klixa sa urgentnim centrom za hitnu pomoć stvarno...
Jel tu idu samo kuce i mace lutalice ili mogu i ljudi koji imaju ljubimce doci ako im je hitno? I koliko kostaju intervencije?
Premijer Nihad KU..
Ovo je divno, ali treba srediti i Urgentni centar za ljude npr. u Općoj bolnici, da služi svrsi u pravom smislu, a ne kao do sada.
e ne znam, nisam pametan
Bolje životinjama nego ljudima haha
Haha a raja ceka po 2 sata da ga doktor primi.