Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tempirano dan pred izbore, nimalo slucajno...
to je nama nas ministar Steta dao sa diplomom sa Sokoca hahaha svi ga hvale fol nabavio tramvaje lik nam i prapraunuke zaduzio da bi se hvalisao
....3604. Pa sta, to je sica, kakvi praunuci. Zaduzio se i Vucic 25 mlrd eura za svoga mandata, Hrvatska 50 mlrd vanjski dug, sta mislis od cega grade ceste, autoputeve, mostove, sta mi trebamo, cekati da se neko nakon 30 godina smiluje da dobijemo tramvaj i kruzni tok.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cim prodjes ovu dionicu moras mijenjati amortizere i kugle, vise prelaza i neravnina ima nego put bez asfalta, al eto hajd da se nakon 10 godina otvori pred izbore... Jadni ste
to je nama nas ministar Steta dao sa diplomom sa Sokoca hahaha svi ga hvale fol nabavio tramvaje lik nam i prapraunuke zaduzio da bi se hvalisao
E moj Šteta, zar te niko nije upozorio da je krivično djelo pustiti u promet ovakav objekat bez tehničkog prijema i upotrebne dozvole.
Kako se pred izbore prse mij brate. Ostade pvo ovako do sljedecih izbora zivi bili pa vidjeli. Kad su sta nasi zavrsili kako treba. Sve je počovicno ili lose kvalitete i kos nilad nismo vidjeli da neko odgovara za to. Pokvareni smo do srzi postali.
Nije bio offside protiv Nigerije!!!
Euro Asfalt dobija sve poslove u Federaciji i na svakom gradilistu je minimalan ,mizeran broj radnika primjer na ovom kruznom toku bude po 3 ,4,5 radnika jer vevinu radnika salju u Sloveniju jer u Sloveniji za razliku od federacije za kasnjenje s radovima se placaju zestoke kazne dok ovde 4 godine kasne radovi i niokom nista
Iznenada, pred same izbore, došlo je do naglog povećanja prometa. Ne bi inače pustili u saobraćaj ovu prometnicu.
Ove treba kazniti sto daju lazne informacije. Pustili nezavrsen kruzni tok, auto ostetis dok prodjes. Ovih godina svima nam je ovaj dio uzeo po 15% vrijednosti auta. I on fol sada dan pred izbore zuri da objavi clanak. Ovo je toliko providno, da je jadno.
Prvo 4 godine kasne radove drugo ove godine ste se kao malo angazovali ne bi li uspjeli da je zavrsite ali niste je zavrsili jer dajete ooslove nesposobnim firmama kao sto je euro asfalt pa sad koristite nesrecu.ljudi u Jablanici kao izgovor pustanka nezavrsenog kruznog toka u saobracaj.Sram i stid da vas bude
Je li tačno da sve državne institucije koje su radile od 9h (više stotina dodatnih vozila) sada rade od 8h iako je rečeno da će to izazvati kolaps u saobračaju. Tačno je naravno pa svaki dan u 8h i u 16h kolaps u gradu. Prvo to riješite.
Prodajem kuću pet metara od kružnog toka.Prozori u nivou asfalta.Fasada ugrožena izduvnim gasovima.
Pa što stručnjaci linije iskriviste .
Kako jednom riječju imenovati dosadašnje djelovanje Trojke u BiH: "Šteta!"
Mislim da bi izborna komisija ovdje trebala reagovati i ovo sankcionisati.
Otvoreno poluzavršeno, otvoreno bez ikakve kontrole, otvoreno na silu, otvoreno OTVORENO gradilište za potrebe predizborne. Ovo otvoreno svjedoči kakvi kriminalci i populisti nas predstavljaju!
Zašto na slici ne prikažu ulazne i silazne trake?!? Nije završeno, treba neko da pogine da bi se zapitali!!!
Ma hajte molim vas, u Sarajevu subota što ko subota što se saobraćaja tiče,nego niste stigli otvoriti prije izborne šutnje pa sad ko fol zbog povećanog obima saobraćaja.
Sram vas bilo, poslije toliko godina (ne)rada...
Ucicali dan pred izbore a jos nije zavrseno.Preko mosta su mogli pustiti prije