Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetite se otvorenja ferhadije dzamije u Banja Luci, 18 autobusa unisteno i izgoreno, jedna poginula osoba, preko 200 povrijedjenih..
Nema dalje...sve objasnjeno I treba bas taj primjer malo vise stavljati u prvi plan
@zelene beretke. Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Treba ih docekat i sve posamarat, zamislite da mi dodjemo braniti nekognu BL panpoklali bi nas
Treba im zabraniti. Ne možeš podržavati čovjeka koji javno negira državu i psuje genocid. Nadam se da MUP ovo neće dozvolti.
Tako te niko ne bi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ALLAHU AKBAAAARRR 💣💣💣 TEKBIR TEKBIR TEKBIR!!!!!
Odbor za zaštitu i prava Srba u Federaciji BiH? Znači Dragan Mioković, Igor Stojanović, Dragan Stevanović...
E baš da ih vidim VIDIMOOO ahahaahaaaa
Član 156. Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine kaze: Tko upotrebom sile ili prijetnjom upotrebe sile, ili na neki drugi protivpravan način pokuša da promijeni ustavni poredak Bosne i Hercegovine ili da svrgne njene najviše institucije, kazniće se kaznom zatvora najmanje pet godina.“ A to podrazumjeva i neizvršavanja svojih obaveza propisanim Ustavom i Pravilima Ustavnog suda! Dakle: dovoljno osnova da se kriminalac Dodik minimalno 5 godina posalje iza resetki.
Đorđe Radanović se sjetio nepravde prema srbima kada je podignuta optuznica protiv Dodika. Hmmmm, veoma upadljivo. Đorđe, hajde budi covjek pa priznaj da je to sve montirao i proteste naredio veliki Baja iz RS-a. Vjeruj mi da i tome tvom Baji istice rok trajanja. Sta ces ti onda?
Provokacije.
Kakvi će tu čobani doći !!!!!!!
Tamam da pljujem po njima
dodig je trebao odmah u pritvor , jer njegova hobotnica radi na razbijanju cijelog procesa, sad reče advokat Tomić, i u pravu je
Nedirajte nam Tatu Bosanski Srba .
u prijedoru na dan bjeli trake Bošnjaci dobivaju zabranu okupljanja . jer se proslavlja Orbanov rođendan.
Super, doći ćemo i mi.
I kaze oluja u Mekki,jake kise ne zasluzujemo bolje,samo goree!!!!
Traziti odmah od policije Rs, da se protestvuje u Banja Luci protiv maltretiranja i premlacivanja povratnika, koji su se vratili na SVOJAAA IMANJA!!! Nadam se da MUP KS nece odobriti ovo okupljanje, ukoliko odobri, onda trebamo i mi izaci na kontra proteste, isti dan!!!
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA