Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da je otišao šta da Prca pa da se javi sutra živ i zdrav
Oplakah 😅😅🤣🤣🤣
Klosaru mrtvi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix aministratori bolje iskljucite kometare, vidite da svakakva bagra piše po ovom portalu. Ako nemate bar neku "pametnu" ili neki trag da se pomogne onda ni ne pisite. Zasto vas boli briga kako se neko zove, bitnoo je da se momak sto prije nadje da ne bude poslije prekasno.
Hoce to kad ti je babo lopina. Ljudi platili 4 godine faxa, zavrsili I nisu diplomu dobili vec par godina. Sta je ocekivao?
Boze sacuvaj kakvi su ovo komentari??? Zato mam se svasta i desava kakva smo go*na
Ili da njega Prcaju😂😂
Michael you're the boy with all the leather hips Sticky hair, sticky hips, stubble on my sticky lips Michael you're the only one I'd ever want The only one I'd ever want, the only one I ever want Beautiful boys on a beautiful dance floor Michael you're dancing like a beautiful dance whore Michael waiting on a silver platter now And nothing matters now
zamolio bih redakciju da bana ovog mentola, hvala
Izvini jaro Guzim
Sin jednog velikog prevaranta i psihopate Denisa Prcića, koji ucenjuje studente na "Americkom Univerzitetu" koji nije registrovao fakultat izvaro narod, zelim da se pronadje momak ziv i zdrav a prevarant u zatvor sa laznim diplomama.
da je drzave prevarant bi davno odgovarao, a ne uzivao na slobodi
Pogledam sliku i odmah mi ga nije zao, ne znam zasto…
Nisam ni znao da postoji privatni američki univerzitet,navodno da je sin vlasnika.
izvinte, jel ovo neka zahebancija?
Zasto bi bila? U zemlji gdje trebas ili biti Milorad ili Ante ili Mujo da bi te mogli u tor staviti covjeku ime Michael, i to se gleda negativno. Najbolje bi bilo da svi daju imena poput : MZPerX, Stud22, MariMari. Itd… Hebla vas vasa prebrojavanja.
Jel moguce da se neko ovako zove .