Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOŽE TO PUNO BOLJE KATICE
Sta OCEKIVATI od Politike koja je Izdala Arijanu Memic, a NiP ( Narodu i Prasak) je dobro POLITICKI unovcio TRAGEDIJU i smrt rahmetli Dzenana.Arijana je vrlo emotivno govorila o svim anomalijama i licnom RAZOCARANJU u rad MuP i minisitra Katice zbog cega je NAPUSTILA klub NiP-a. Sad vise iz NiP i NE POMINJU tragediju porodice Memic,BILO JE vazno samo uzeti GLASOVE od gradjana preko mrtvog rahmetli Dzenana.
Evo i Konakovic OBJAVLJUJE na svom fb.profilu, kako ce POKRENUTI istragu zbog ceka je na konkursu za vozaca u Zavodu za zdravstvo KS primljen Nermin Kapo član NiP-a, a ne Adnan dijete SEHIDA... KOME ovaj cOVJEK misli da moze VISE prodavati svoja S.... i damu po bubrege. p.s. Ispuho je Narodu i Prasak do TEMELJA!
ne zna se ko je gori ramo ili ovaj
a jeste se naradili......na pocetku svake smjene policajci prvo kafu popiju 2-3 patrole se sastanu i lagano palamude. Hippy klupa, argelini ciglane i slicno. Zapocinju radni dan sa pauzom to samo kod nas ima... U svakom kaficu u gradu nacis ces ili drogu ili komad oruzja dal kod vlasnika ili gosta 24/7
200 racija za 6mj je NIŠTA.
gdje su Body kamere ministre? Stitite kriminal policajaca i pravite se ludi
1.7 su body kamere u funkciji
Oduzete krntije. Hajde oduzmite Porsche, Mercedes, Audi i sl.
Čini se da je trebalo 2000 racija izvršiti.