Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrs kad treba pravi problem rijesiti nigdje nikog, kladim se da je ovaj prvi prikriveni *eder, takvi su uvijek najglasniji
Ukoliko Forto ne dopusti komunalcima da operu ulice kojima su ovi hadalji prolazili, gradjani trebaju sami da iznesu sredstva za dezinfekciju i operu ulice.
Vecina ovih sto su protiv gayeva, varaju zene ili imaju kcerke koje su najvece profuknjace i dronfulje. Karajju se s kim stignu. A ovamo ko fol borba za tradicionalne vrijednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao bivši pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine te građanin koji je svim srcem stao iza civlizacijskih vrijednost za koje se naša mlada država proklamacijom zalagala, naročito u pogledu poštovanja ljudskih prava i sloboda, izražavam protest jer su netrpeljive, uskogrudne, mrziteljske, umno ograničene spodobe zloupotrijebile državna obilježja Republike Bosne i Hercegovine na svom mrziteljskom skupu.
Nisu oni ponos, ali niste ni vi. Ovo je sekularna drzava, a tu na transparentim citati iz Kur''ana, neko bi eto i to mogao vidjeti kao provokaciju. Ako si lgbt, hetero, vjernik, ateista, zadrzi to za svoja četiri zida.
Hajde protest, hajde sve, ali mora li se na svakom skupu dizati zastava Republike BiH, kada ta zastava i drzava ne postoji… Brate dignite zastavu Bosne i Hercegovina (plavo-zuta) a ne Republike BiH, jer ta drzava NE POSTOJI!!! (Samo Bosna i Hercegovina, ne Repubilka)
Reci ne vehabijama
i ja bi da kazem veliko ne vehabijama i bradonjama i pokvarenjacima koji namecu zenama i djevojcicama da se pokrivaju
Nije mi jasno sta ljiljani rade na mevludskoj povorci. Samo zbunjuju narod i pomazu protivnicima Bosne.
stidite se zastava koje nosite stoko
Blago nama kad su nam Palestina i lgbt jedini razlozi zbog kojih ćemo izaći na proteste!
Nije mi ovaj Sanjin nesto drag ali ima sve pravo i ovi transparenti su svi na mjestu.
Prije bih se družio sa lgbt osobama, uvijek, nego sa ovim zatucanim primitivnim bradonjama iz srednjeg vijeka !
Ti bi ga izgleda rado primio
Vidi ovih zapeli u srednjem vijeku 😂😂 A vaše pustinjske vrijednosti nam trebaju biti prihvatljive jel??
OPET TROŠITE PARE,KOJE NISU ZARAĐENE U SA,ZA SVOJA I BJELOSVJTSKA PREPUVACANJA,MAMU VAM,MAMINU...NA POSO STOKOOO,RADITE NEŠTO..
sta je ovo, tek oslobodjeni Kandahar?
Pa isti broj sudionika kao i na onoj drugoj, HIV paradi. Samo što su ovdje normalni ljudi, žene i djeca, porodična atmosfera, a tamo da djecu dovedu zatvorili bi ih pola, to je najveća razlika. Zašto za ove normalne nije Kanton izdvojio 100.000BAM???
Inicijativa taliban i stranka vehabija.
Ima ih puno👍🏻Kmeee kmeee