Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada treba šetnja za komšiju, selo, grad , državu njih nema nigdje. A šetnja za neku vukoje..nu sa kojom ih ništa ne veže, eto ih
@PrevareniNIPovac - Kaže se Sarajlije, a ne "Sarajevci" @gooUser...226 - Bravo za komentar!
Ima 20 i više Palestina. Samo je jedna jevrejska država. Ja kao Bošnjak sam 100% uz Izrael. Zašto se niko ne pita zašto arapski svijet nije primio ni jednu jedinu izbjeglicu iz Gaze? Nijedno dijete nisu udomili. Egipat ih izdao i uzidao. Evropa je primila milione iz Sirije.
Zato sto ih znaju dobro
@BezHimne I taki dodjosmo do istine. Nista se tamo ne desava slucajno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svako ko ima malo ljudskosti ce osuditi pogrom nad palestincima koji trenutno sprovodi "ukradena drzava" izrael
Koliko samo siromašnih i sebičnih komentara. Ono gledaj samo sebe, a pusti druge. Ne znaju ove male duše da se može podržavati i voljeti BiH i istovremeno podržavati i voljeti Palestina! Free Palestine!!!
ma ovdje rade trollovi, u ovom slucaju izraelski cijwlo sarajevo je za palestinu oduvijek je tako.
Republika BIH zauvijek saveznik i prijatelj s Drzavom Izrael! Zatvor i crna zemlja teroristima Hamasa! BiH podrzava rjesenje od 2 drzave, osudjuje gubitak zivota civila i poziva na mir! Volimo SAD!
Damire, svaka čast. Kako se samo lijepo uklapa zastava Izraela i naša sa ljiljanima kad stoje jedna pored druge.
Građani Palestine podržavaju građane Palestine sve je to uredu. Imamo i mi problema na sve strane svaki dan negdje neka pucnjava po danu po mraku. Sve poskupilo. Brinite o tome za vašu vlastitu, porodičnu i od prijatelja sigurnosti. Gazi ne može niko iz BiH nažalosti pomoći.
Ali mogu bar da kažem na čijoj sam strani!
Kada ce protesti za vas sto za nista niste osim pljacki i granda?
Vecina ovi bosanaca na protestu nisu uopste porijeklom iz ovog grada, joj da hoce aneks 7 da jednoga dana zazivi
Samo naprijed. Ne možemo možda ništa promijeniti, ali trebamo pokazati da smo na pravoj strani historije!
Ne možemo im pomoći na žalost...
Boli me minobacač i za njima i za zapamti mojih 6 biliona.
Nasto se ne sjecam da su se Palestinci solidarilisali sa BH patriotama od '92 do '95 dok je Yaser podrzavao zlocinacki regime u BG. Fino bi bilo da ovi SDOoo polyfonie malo popuste sa ovim skupovima.
cak su slobu pozvali na proslavu pravoslavnog bozica 1999
Vjerovatno si tek nedavno naucio citati pa ne cudi. Jedan google search ce ti pokazati da su oni imali svoje dobrovoljce u nasim redovima kao i da su pravili humanitarne akcije za nas, a cak i tad su bili u slicnoj situaciji kao i mi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidite li razliku izmedju npr. protesta protiv nasilja nad zenama koji su bili i ovih? I zasto nema njih(mislim na nase muslimanke i na strance) na protestima koji se ticu gradjana BiH? Najmanje je ovdje nasih i bit ce ih sve manje dokle god budu se priklanjali njima ili sami se ponasali prim .t.vno i uzvikivali "Allahu ekber" i sl.
Ne treba stavljati sve u isti kos nije posteno niti tacno. :) Pricaj bosanski jezik, neka rade sta hoce samo neka na njihova vrata kucaju "braca i sestre" kad im zatreba sta. ;)
Ljudi su smjesni. Znaju da nemogu ni 0,1 % da pomognu palestincima a dzabe blokiraju saobracaj.
Slika 11, ispalo vam slovo B, jeste pogledali ijednom prije nego ste radili transparent?