Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi sa Srbima moramo graditi mostove, to nam je sudbina, a i po svemu ostalom, daleko su nam blizi i vazniji kao komsije.
Pa jeli neko iz Srbije učestvovao ili , , , ?
Za početak neka počnu uplaćivati, na račun Bosne i Hecegovine, dio novca od hidroelektrana na Drini, a onda ratnu odštetu kao jedan od agresora, onda možemo sjesti i razgovarati kako dalje, na ravnopravnoj osnovi.
Kakav treba da imas odnos prema zemlji koja je htjela da bosnjacki narod nestane ?
Nema odnosa, srbija u danasnjem politickom okruzenju je neprijatelj Bosni.
VESELI SE SRPSKI RODE: Ministar Vojin Mijatović u Dubrovniku nagrađen za enormne uspjehe u radu tokom 2022. kada uopće nije ni bio ministar?! Iza ovakvih udruga i nagrada obično se, i kod nas i u svijetu, kriju sofisticirane trgovačke operacije, na koje rado nasjedaju bogati skorojevići, ili vlasnici javnog novca, željni društvene promocije i "afirmacije".