Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVO je branio Sarajevo i mnogi su polozili svoje zivote na oltar domovine
Mora doci glupavi bulevar da pokusada se pos at na odnose izmedju bosnjaka i hrvata. Crve mali beskorisni
Kako god nas povijest dijelila u devedesetim, imali smo zajednickog neprijatelja. A Sotona nas je naveo da se borimo jedni protiv drugih, a danasnje stanje takvo je kakvo je sto nekima odgovara tako da je. Ja sam ponosna bosanka, koja je izmedju ostalog i hrvatica, ali uvijek kazem, nikada ne treba zaliti sto smo odabrali ovaj put, jer zamislite da smo ostali u SFRJ, pa sto bi tek tada bilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
bijah "bojovnik" ove brigade. Molio bih bez uvrijeda i pljuvanje u komentarima. nismo bili vitezovi ali smo dali doprnios u odbrani grada. Linije od Vilsonovo, Borije, Igman, Slivno-Nasici ... kao protivnik politike HDZ smradova opstajao sem dugo nakon rata u Sarajevu, ali postepenim zdruzenim djelovanjem HDZ i SDA napustio sam BH. ko zna mozda se jednom i vratim. Smrt fasizmu sloboda narodu!
Respect !
bruka i sramota
Zašto se kao patriote svoga grada nisu borili u jedinoj priznatoj i zvaničnoj armiji nego su osnovali neku svoju vojsku.
Neznaju vise kalo da operu koi novcic.trebali ste to davno.i onaj komad platna na humu je placen 50.000km. a kamen je beli skuplji.
Ne zaboraviti da je u sarajevskom HVOu bilo skoro pola bosnjaka, pa kad s.erete po njemu pazite da kojeg svog ne potkacite....ovo se odnosi na sve ove mrzitelje, nacionaliste i ostalu zadojenu bagru koja linije vidjela nije.
poznavao sam par momaka iz HVO-a koji su se borili za Sarajevo i , nažalost, ostavili smoje živote . Laka vam zemlja bosanska
A sta je sa Mostarom, zaboravili ste sta se tamo radilo. Sva familija mi pobijena i rastjerana. Samo vi dizite spomen ploce. Jos malo pa cemo proslavljat rusenje Starig mosta. Nikad svoje Ja, samo gzicu lizete.
https://youtu.be/CZP7DdItUjA
U odlučujućim prvim danima agresije na BiH,HOS je odigrao povjesnu ulogu u obrani BiH.
Spomenik HOS-u treba podići i Blažu Kraljeviću u svakom gradu u BiH
Pa tako je bilo i u Lukavcu. HVO i TEO rame uz rame. Koliko je samo muslimana pristupilo toj jedinici.
Nakon 25+ godina prvi put čujem za 5000 Havajaca u Sarajvu
Nije vam puno trebalo samo 30 godina, svaka čast na multi-kulti
Ne mozes ih kriviti, kao da ti ne znas da je HVO pun zavrzalama i dan danas, kada pogledamo da je cinio ratnih zlocina, isto kao i dobra
ma vi ste divni za razliku od nas, vi ste u logore trpali - Bošnjake iz HVO - one sa kojima ste protiv četnika ratovali pa i ubijali kao Blaža Kraljevića jer je napao chetnike 😂😂😂😂😂
Bez obzira na to koliko ih je bilo tada u Sarajevu, nije uredu porediti Hr iz Sarajeva sa Hr iz Hercegovine, posebno ne Hr iz prijeratnih zabiti, koji su na zalost dosli do izrazaja za vrijeme rata, isfrustrirani svojim statusom, jer im je poskok do jucer bio jedini "prijatelj" na kojeg su nailazili po kamenitoj otadzbini...a sta ces, kad su dobili priliku, pokazali su kakvi su i sta se od njih moze ocekivati..
Tačno tako ne treba porediti Bošnjake iz SA sa Bošnjacima iz Foče-Prače-Ustiprače, )da ne zaboravim i iz sela Jabuka kod Foče), takošer ni sa sandžama. koji su nažalost došli do izražaja čak i prije početka rata,. Alo je onima bio poskok jedini prijatelj, ovima je vjerovatno međed
Jbo majku, kad citas ove komentare, tacno se zapitas "ko nas zavadi" i zbog cijih interesa. Jedni su htjeli jedno drugi drugo, a na kraju smo dobili svi kurchinu , i ubijanja nevinih civila i s jedne i s druge strane, e Bosno moja ko je pobjegao od tebe spasio se na vrijeme
Prostitucija sve