Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije preuzimanje vec formiranje vlasti. Nije vlast nesto sto pripada SDA-u pa da im neko nesto preuzima, vec se formira u skladu sa izbornim rezultatima.
Tooo, svi su patrioti i domoljubi su uz vas..Covic,Dodik,Vucic, Milanovic,Jeonikije,Dritan,Orban, Lavrov… skinite te bosnjake s vlasti pa cemo vam mi i dalje nastaviti pomagati, bračo naša
SDA je imala najviše glasova i pobijedila je ma federalnom i državnom nivou. Ovo okupljanje 11 stanaka je klasično preuzimanje vlasti. Ali neka, tu Je Kuko sa crne liste o Elzina Pirić....he he tugo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Unervozili se zeleni termiti, slijedi otrkivanje kriminalnih radnji u proteklih 8 godina.
Ako vas nije stid da vam Niksic sjedi na celu, onda ste vi niko i nista
Hebes Covica, rusi SDA bandu, kasnije krilca, prvo batak pojesT 😎💪
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Na duže staze bolje SDP NP NS da budu kvalitetna opozicija HDZ SDA DF nego da ovu siću okupljaju oko sebe da rade u KS ko singerica završe prugu vjetroelektrane po planinama izmjenjivač toplote na Ilidži solarne ploče po javnim ustanovama i vakum cjevi sitni odpad pustit niz slivnik idu izbori za Načelnike za 2 god ako HDZ pozove trojku u Vlast u FBih odazvat se sitna buranija nadima stomak Ukrupnjavat stranke eto nas ko u Goraždu haman 13
E doktore marijanovicu i ti si nisko pao Izgleda a draga ti fotelja
Samo su ovi Veci Sljam i Lopovi od Sda
Pa ovi dvi zajedno imali manje glasova nego SDA toliko o tome koliku podrsku imaju kod Naroda
Marijanovic i Kukic dijele iste ideje i principe hahahhahahahahhahahajajahajahahhaha
Konakovicu bagro jedna. Sta si do sad dobro uradio za BiH samo kritikujes i vrijeđas, gdje su ti ciljevi. SDA ti dala sve lijepo im vracas. Srami se.
Plan je što veća dodjela pozicija SNSD i HDZu, a ovi beskicmenjaci da dobiju par foteljica i izbace SDA. Konačan ishod raspad Bosne i Hercegovine.
Sunce nas obasjalo. Kuko je prisutan.
Samo gej osobe podrzavaju becirovica
Polovica su prebjegli SDA kriminalci!
Svakom političaru treba detaljno provjeriti porijeklo imovine. Da živimo u pravnoj državi, pitanje je koliko bi ih ostalo na slobodi. Pošto ne živimo, oni su na vlasti!
zalosno je da se ide u koaliciju sa osobama sa crnih lista, osobama koje imaju krivične prijave.ljudi ne misle da ti je to dobar potez Nikšiću.
ja reko sastali se da vide kako ce njigovi glasaci prezivit zimu. drva i pelet kao da su mahagonij prve klase
Becirevicu, Konakovicu, Niksicu ............ne rusite Bosnu i Hercegovinu, ako je srusite zapamtite ni vas nema vise. Mozete se pakovati i ici.....to oni cekaju.
Samo naprijed, treba iz.hebati i HDZ iz vlasti, ne samo SDA, zapamtite.