Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nekontam kako ih puste godinama da rade i tek onda uhapse,nema logike fkt?
Moras skupiti validne i jake dokaze za kriminalne radnje. Mozda urade jedan posao u 6mjeseci.
Pa i nije lako saznati sta je to u njihovim glavama i s kim su se talili. Postupak se ipak mora voditi na dokazima i svjedocima a ne na pretpostavci da je neko lopov. Probaj sam dokazati uistinu da je neko nesto uradio pa ces vidjeti da je to stvarno tesko.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
SDA-NIP mafija. Otac i sin, malo posvađani, ali pomirit ce se nekad
Doso Nip i Sdp na vlast u javna preduzeca na federalnom i ksntonalnim nivou..nigdje kriminala nisu nasli u radu prethodnih uprava..ili su mastavili isto radit sto i prethodnici.,.
Što lažeš Vera je Naša Stranka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA se očistila od kriminalaca, svi su sada u NiPu...
Hapse ih godinama i pustaju. Znam da je za mandata doticne direktorice Vere raspisan konkurs za radno mjesto referenta nabavke trazili su ekonomistu. Od mog prijatelja 100 RVI sim se prijavio odnio sve dokumente da bi ga tamo na prijemu pitali ciji li si ti misleci na stranku. Dobio je odbijenici jel navodno na koverti nije pisalo ime i prezime a primjena je sestra zastupnice NS valjda su saznali cija je ona. Veliki kriminal i stranacko zaposljavanje je u Radu.
ima li hapsenja za kamenolom i odgovorne za onolike stradale i hnk
gdje su lisice? zivim za dan kad ce konakovica u vojkovice odvest kod novalica.
Gdjeeee su lisice na rukama i duge cijevi kao što je bilo pred općinom stari grad. Lisice Lisiceeeee na ruke da se vide Dinini lopovi. EDI
Kad ce Dino biti uhapsen zajedno sa Skrijeljom?
Vera, Mandićeva rodica, čekalo se izbori da završe...
Nemogu vjerovat
Meni ovo prava šega iz Minhena
Hvala Bogu pa ovi odoše iz SDA
Gdj su OBEĆANE CRVENE LINIJE u NiP-u, PRVO min. za Boračka pitanja Osman DODJELJUJE NOVAC svom SINU, pa pošto je sve izašlo u javnost, IZVINJAVA se! Prije par dana takav čovjek priča o hrabrosti SEPCIJALACA koji su poginuli braneći ovu zemlju, NE zaslužuje da ih pominje. O ovom dir. ViK sve više izlazi dokazi o KRIMINALU i Nipotizmu! Hoće li Narod i Pravda smijeniti min. Osmana i dir.Rada?! Ma velikim B se kunemo! Idete vi u zagrljaj SBB!!
svi su oni prosli kroz sda skolu lopovluka...vuk dlaku mijenja ali cud ne
Fino napišite uhapšeni a ne privedeni....Da je bjeda sto porodici osječke metar drva da prežive napisali bi UHAPŠEN zbog velikog zločina.
Cuj nipa nevjerovatno!
Trojaneri nas pljackaju.Htjeli su vlast samo radi lopovluka.Nevinog covjeka poslali u zatvor da bi nas mogli pljackati.
Uhapsen i Adi Škaljić (NS) Gradski vijećnik - Sarajevo ?