Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da popravite infrastrukturu i smanjite guzve bilo bi manje zagadjenja.
Prva članak na naslovnoj je biciklo i koliko je zdravo, treći članak uticaj saobraćaja na zagađenje. Hmmm. Sumnjivo nešto.
Industrija ga ne zagadjuje garant
Trojka ga zagađuje vise s onim gologuzima.
Ja prosao sa autom na plin,levat konto uredjaj mu se pokvario😛
Pohvalano, ali kakva korist, Bošnjo se neće odreći dizelaša.
Šta ti pametuješ, šta bošnjo? U srbiji je odnos dizelaša i benzinaca 2:1, u hrvatskoj 55% : 45%. Pojasni ti radniku sa platom od 600 KM da je za njega bolje na svakih 100 km voznje potrositi 3 litra goriva vise, odnosno 11- 15 KM. Ili mozda da kupi pelet po cijeni od 650 KM pored upola jeftinijih drva ili uglja.
jel se moglo izmjeriti bar priblizno?
svako drugo auto bez dpf filtera i bez katalizatora redovno prolaze tehničke preglede
Šta ga sad mjeriš, izmjeri zimus kad se ćumur potpali
De ako iko ima starog kadeta kišnu kap nek upali i provoza pa da vidite zagađenja. A glavni problem su ložišta svega i svačega jer nemamo za pelet i struja skupa za toplotnu pumpu. Da su auta problem bilo bi zagađenje i ljeti i zimi a ne samo zimi kad se loži pa ne možeš disati od smoga
Naravno da su mjerilo na tackama sa manje zagadjenja
Koji ce danas piler proci kroz crveno i zabiti se u pjesaka ili drugo auto....sve mi se cini opet neka SDA kockasta ahbabska glava