Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meteoropate, drž’te se! :)
cerka hafiza cajlakovica Fatima Cajlakovic Mesanovic nije nista skrivila osim sto je kao clanica uprvnog odbora Medice odobravala direktorici sklapanje fiktivnih ugovora, vjerovatno nije imala neke velike finansijske koristi, nisu u pitanju milioni
Da ste živi i zdravi i u Zenici je jugo raspuhao otrove.
Zrak u Zenici je katastrofalan onaj Indijac iz zeljezare truje Zenicane samo tako. Dodite u Zenicu da vidite kako je jezivo kad svako jutro i vece pocnu da izlaze crni gusti oblaci otrovnog dima iz onih cijevi. To ujeda za grlo. A drzava boli je briga Indijac podmitijo stoku i nemora kupovat filtere.
Uvijek nas vjetar spašava. Koliko od "preminulih od kovida" su zapravo žrtve zagađenog zraka?!