Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je neprihvatljivo. Šalju pojačanje onom poremećenom Palmeru koji nas plaši svojim pogledom toliko, da ne smijemo ni na posao da dođemo da blokiramo državu. Nametnut će nam amandmane, hoće, konstitutivnog naroda mi mog!
I nemojte da se naslađujete našom mukom da vas ne bi ispendrečili dokle god još imamo vlast, stoko konstitutivna, siromašna, krezzuba, šepava i bez dinara u džepu!
Nemas ti narod, pradjed ti prodao vjeru za veceru
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
To je neralno.ne izvodljivo.drzava se neukidaa.unutarnje uredjenje se mjenja reorganizira racionlizira umstruktuta reformise itd.
Bajden zna sve
Uskoro Murphyjev zakon
...stize Bidenov ciko,sad ce stvari drugacije da funkcionisu.
Sad će dobiti Srbi po prstima. A i Rusi. Samo da nije one njihove nove hyper rakete.
Hoce hoce kako nece🤣
sindiziri i lanci neka udaraju
Čekamo da dođeš kod nas da saslušaš ove "naše"!!!
Poslije "saslušanja" , eto ga trkom (s Palmerom) u BiH , da sankcionušu bandu...Sitno , sitno ba-ja brojiš...Slijede sankcije i smjene (papaka).
Biden mjenja sve iz temelja. Bit će kukanja na balkanu
Ćao Nelson 😉
Nek se nosi odavde i nek vodi onu sa sobom.