Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je normalna drzava vec veceras od 00:00 sati bi se zatvorile sve granice sa Srbijom. Ovo je samo jedan od dokaza da nam drzava ne funkcionise...moze Helez i drugi da galame po TV u ali ovo se nije smijelo desiti!
merhamet.doo
Kaze Senad Hadzifejzovic na N1 SDA mora otići sa vlasti pa makar nam bilo gore...Mediski pokrovitelj trojke.Ali su na zalost ili radost ovo samo probni baloni.Da vide koliko je trojke smeksala, OHR a Bosnjaci posebno su te.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Elmedin Mihajlovic od sad mu je prezime.
Ti ćeš nekom ime davati. Možda da Aliji daš rahmetli koji je sve ovo potpisao
Kartel vodi drzavu, u sky aplikaciji sa gacaninom se navodi konakovic kao i njegov broj pasosa, konakovica su njemacki mediji nazvali drogenboss
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma svi ostavke dajte neznate raditi svoj posao,samo ostavke . Dosta je i vas i Dodika..Ovo je naša zemlja vodite vojsku kući svojoj...Nije Bosna ni Dodikova niti vaša već svih nas a ne Srbijanskih mamlaza..Ko ih je zvao da nam u Republici srpskoj prave probleme,vodi kući svojoj...
OSA ne radi nista sto joj je u nadleznosti!
Duduk je uvijek za korak naprijed zahvaljujući uhljebima u politici i bezbjednosniđ agencijama.
Dinokio, kaze mi smo proslijedili dopis na Min. Odbrane. Jadno i birokratski se vadis, da ne reagujes niti da djelujes nimalo, sramota me je!
Kad cete ukapirati da ovo nije drzava bosnjaka,srba ili hrvata vec svih gradjana BiH. Ajde malo da se pomerimo sa kraja 20-og vjeka na 21. Bio je rat izmedju Sparte i Atine pa su sad deo zajednicke istorije. Ako nastavimo da zivimo u proslosti tu cemo i ostati.
Sve je to u redu burazeru, sve dok vojska BIH može da ode u Srbiju i paradira tamo. Prošle godine u Sarajevu na 5min od Baščaršije stoji natpis : Sretan Vaskrs (imam uslikano za ove bilmeze koji budu rekli da nije). A živim u Banja Luci, misliš da sam ikad vidio da piše negdje "Sretan Bajram"? Daj čovječe, nećemo se sad zaje*avati. :-)
Zato je Osmica u zatvor moro jest da je radio za Bakira privatno al nije dao ni ovo da se desi
Klix.ba je uveo nevidjenu cenzuru , brisanje komentara gdje se spominju politicari i njihove izdaje , SRAM VAS BILO
Helezu, atu jedan..Lazovcino.Ovo se zove izvidnica.
Trojka iz Konjica i Bakinica ISPUNJAVA, Čović i Milorad USLOVLJAVAJU....Takva je pozicija Bošnjaka, ŠUPLJA Trojanska Vlast I NA SVE PRISTAJU U TIŠINI!
zapišavaju teritoriju ponovo
Tako je kako je sto citate politiku izaziva secer pritisak a nikakve koristi od cita ja jer istina je voda duboka
Jok,cekacemo da nam svezu ruku e noge kao 95.dok mi navijamo za zvezde granda
Dobro vam je to, čuj bh. zvaničnicima. Zna se ko su bh zvaničnici
Konakovic pobjegao u Ameriku.
Vi njima rezolucije oni vama vojsku.,hahaha.......
ŽIVJELA SRPSKA DJECA!!!!!!!
ALI SAMO JOŠ POLA MINUTE!!!!!!!!