Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li tuzilastvo ikad pokrenulo istragu u vezi svih ovih licnih karti i CIPS prijavnica ljudi koji zive u Srbiji, a glasaju u Srebrenici?
Legendo nije tužilaštvo tu da radi svoj posao,vec da ne radi svoj posao...
neka slikaju te registracije i idemo u srbiju prijaviti ima u srbiji pozitivnih snaga koje su protiv vucicevih prevara koje i njih same afektiraju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta kaže Herr Šmit za ovo ?
Šta će on tu reći??? Zakon o mjestu prebivališta su im 2012 potpisali Nikšići SDP. Sad im cijela Srbija ima pravo doći u Srebrenicu i glasati. Na mjesto da takva osoba završi na robiji jer Srebreničani zbog njega trpe nepravdu, njega Šmit za nagradu nameće za premijera..
Sta kazes ti na to? Sto uvijek cekas na svabe? Poduzmi sam nesto, ili ti je tesko napustit kafanu i kladionicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko drugom jamu kopa sam u nju upada.
možda došli kao turisti, a sjo vas....... :(
Javasluk na sve strane. Drzava ko tambura.
Joj vi pričate o tome!?
Ofirno skroz. Treba ovdje opet uvesto OSCE promatrače !!!!!!!!!!!!!!
Ja dolazim iz Slovenije jer tamo radim u Prijedor da glasam ! Imam pasoš BiH !I šta tu sad nije u redu ? Nit ko može nit ko smije da mi zabrani ! Koja glupost !
Mnogo srebreničana ima kuće u RS -u i ne glasaju tamo .Njima je bitno da glasaju u Tuzli da bi po nagovoru SDA pravili pometnju za izbor gradonačelnika ali uzalud vam trud SDA glasači.
isto se popisuju Bošnjaci koji zive u Austriji, Svedskoj..
i vi se popisujete kao H.rvati a tehnicki niste
Ja sam vidio nekoliko mrtvih bosnjaka da glasaju
Šabac,Loznica,Užice,Zrenjanin,Beograd
Dvojno drzavljanstvo je najveca glupost i produkt rata ....:(
Ma, nego sta. Mora se, bre, nebeski narod uzajamno pomagati, kad imamo takav sistem da nas svak moze praviti budalama. Pa, dokle` vise?
Vraća Vučić Dodiku za one glasove "iz trafostanice"
Ne znam sto zakuhavate, saljemo i mi glasacke listice u Ameriku, Skandinaviju, Njemacku...
Mora se urediti zakonsamo ko ima imovinu na teritoriji BH treba da glasa,ko nema imovinu i stalno mjesto boravka na teritoriji ne bi smio dobiti dozvoluovo treba urediti odmah nakon izbora i da to rijesio jednom za sva vremena