Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovi sto skrecu u ove ulice u hrasnici nikad zmigavac ne pale
Ne bih da griješim dušu, ne znam šta se desilo, ali očito je da je ova stara škoda (vozač iste) pokušao da prestigne ovog SEAT-a. E sada, postoje dvije varijante: 1.Vozač Seata neki dedo ili žena koji gusla 20-25kmh iako je 60 ograničenje, Vozač Škode podivljao i krenuo preticati. 2. Vozač Škode idiot koji se qrchio. U obje variante vozač VW nije kriv.
Ne bih rekao da je Škoda preticala, jer da je preticala bila bi udarena s lijeve strane. Živim ovdje i desno je jednosmjerna ulica, možeš se sa glavne tamo odvojiti. Koliko vidim VW je spucan sa lijeve strane, a Seat je frontalno udario obojicu. U ovom slučaju kriv VW jer je izlazio iz zabrane. Složio ga u točak Seat pa se ne vidi toliko štete. Odbio se i Škoda je vjerovatno išla u susret iz suprotnog smjera pokušaj izbjegavanja obojice i zviz i dolazi Škoda tu okrenuta.
jesi glup nije dedo ni zena
Jedan od njih je namjerno izazvao saobraćajku.
Vozili ljudi 40 km/h prema znaku
Historijski uspjeh za njih obzirom da nisu "potrefili" drvo ili banderu...