Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
humanost na djelu
Kako će ići u školu u KS kada su svi u USK ??
Svakako da treba pomoci tim ljudima i obezbijediti im barem pristojan zivot
znaci tiha okupacija ! za dvadeset i kusur godina cemo biti manjina u sopstvenoj domovini !
nemaju kud dalje...granice hermeticki zatvorene....i sta te briga sta ja radim...
@ZagorenaKrastavica imace pravo na obrazovanje u medjuvremenu ce im drzava podjeliti azile i dati drzavljanstva i za miimalno 5 godina bice ti nacelnik opstine al bekir iz sirije a za deset godina gradonacelnik iz afganistana
a da im sdooo jednostavno udijeli 200 grama zlatne dzezve i da popune tamo naaakakav obrazac i odmah glasaju...i evidentiraju u sdooo odmah listic npr. Nabil Zambezi iz Jemena glasao za sdooo deset puta kao onaj televoting, i dao glas dzoooferovicu jer je on iz sdooo a u sdooo su sve muslimanini ,mumini, evlije, cestiti, posteni, ne mozes ih potkupiti nema teeeorije i brinu o drzavi nadasve a drugdje su sve cafiri, komunjare itd.
Do Oktobra će imati pravo i glasati...