Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je šta se sve izgradilo na Ilidži otkad nema onog Memića...
Lijepo, odlicno. Nejasno mi je sto su parkovi usred grada (iza i prekoputa zgrade Predsjednistva te izmedju Alipasine dzamije i zgrade Opcine Centar) asfaltirani. Jedan je skoro obnovljen, ali opet su asfaltirali, druga dva bi mogli lijepo poplocati, fine su lokacije.
Nikad više usrana esdea , nikad !!!!
Taman da se vozaju romobilima ovdje. Doce 30 dizkana da iznajmljuje romobil a dobro se zna ko to dole voza. Da ne bude generalizovanje rasizm nedo bog PU pu
Sreca pa je romobil uzrok svih problema u ovom gradu 😂😂😂😂
Kad čujem romombil odmah pomislim na Roma kako vozi motorčić
Kakav lijep park napravljen prije više od 100 godina
Nakon lopova Memića, Ilidža dobija brojne sadržaje. Iza ovog načelnika će očito ostati puno toga, a Memić se može diviti Tibri, na slikama, dok "uživa" u zatvrskim danima. Pošteno.
Većina stvari što valja u ovoj državi su napravili austrougari. Od željeznice, smislenih naselja, parkova, šetališta, Vijećnice i mnogih drugih lijepih građevina, hidroelektrana, tramvajske pruge. Usporedi samo austrougarsku arhitekturu i modernu bosansku, 100 godina kasnije. Tuga. Kamo sreće da su ostali da duže surađujemo, ali Srbi vole napraviti pizzdariju oduvijek.
Dakle, Hrvatska je cijela super jer je cijela bila dugo pod Austro-Ugarskom.
To te je samo zakačio industrijski val koji je išao od Engleske preko Skandinavije, Njemačke, A-U pa sve do Bosne. Da si se rodio 200 godina ranije rekao bi da je sve što je lijepo u BiH Rim napravio a još 200 godina prije toga bi rekao da je sve što je lijepo Turska napravila itd. Inače A-U je pravila sebi a tvoje pretke nije štedila - puna ih ratna groblja pa je i pitanje ko bi ovde uživao u tome ti ili neki drugi klinci.
Da nije austrougarske nista normalno nebi bilo na ovom područiju