Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kriminala u Hercegovini? U RSu?
Jel hoćeš reći da mi u Bosni trebamo pustit kriminalce da kradu od nas koliko hoće?
samo male ribe u mutnom ovo ljeto u Hercegovini i u RSu: -Vladimira Stanimirovića - Zoran Galić - Ranka Debevca
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
taj covjek ima firme i para. on kad je imao para konakovic se bavio ugostitelhstvom , a ramo kockom
Aha, znači ne treba ga dirat jer ima para. Može da krade od nas koliko hoće jer ima para. Koja logika. Zato i jesmo ovdje gdje jesmo. Gdje god je sda tu je kriminal bio. Isto važi i za partnere iz hdz, snsd a doći će i oni na red, sad za sad su jaki politički ali proći i njihovo kao i sda što je pošlo
a šta bi sa Jelkom ako je Fadil kriv jelka je trebala dobiti duplo. Trojka je osudila Fadila Jelku nagradila boljom pozicijom. Ti si HDZ bot jer da se i ovaj zove Jelko nebi ga dirali.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
neka su ga uhapsili ako je kriv ali kad cemo vidjeti hapsenja po mostaru i banjaluci..ukoliko sipa nastavi ovako onda na njemo celu treba biti bosnjak...ocekivati je da se neko ko dolazi iz reda srpskog naroda urediti dio drzave gdje zive srbi
trojka je ovladala tuzilastvom i koristi ga za politicke obracune
Sta je komentara za dva sata . Vise nego ona dva clanka o presusivanju izvora Bosne i vodosnabdjevanju Sarajva fekalijama. Veoma interesantno za analizu sprege psihosocioloskih efekata djelivanja botova i sankcija na kriminogene strukture.
Hajte malo i u rudnike i elektroprvredu prodrmajte
Selektivna pravda je gora od nepravde. Kako idu stvari u BiH će vladati Srpski i Hrvatski kriminalci jer izgleda da su oni nedodirljivi.
Procitaj i drugi clanak - U Svicarskoj platio kaznu 108.000 franaka za nedovoljno odstojanje izmedju auta! Kad cemo mi doseci taj nivo? Nikad, a mozda nitad. Inspektorati ne rade! Treba da bude omoguceno da se po prijavi obicnog gradjanina moze pokrenuti istrazna akcija. Npr. kod korupcije kao sto je ova kradja, bespravne gradnje kuce ili objekta, nelegalnog zaposljavanja itd. Tek tada bi isli naprijed. A ne samo akcija kad visoki zvanicnik prijavi (kad se pred izbore talovi razvale)!
To je horor o cemu pises. Te prijave i optuzbe ima svaki totalitarni sistem u sebi.
10.06.2021 Elmedin Voloder (SDA), privrednik i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, izabran je za novog direktora Autocesta FBiH. Današnja je to odluka Vlade FBiH.
Ja konto da skucajno jednog hrvata nisu uhapsili.
Nisu, na bolovanju je
@sarajevo1984: Boli nas ta stvar za ove koji nas kradu. Imamo pravo da trazimo pravdu i da se stitimo od takvih.
Upravnik vam napravio medju.Ne smije sipa u hercegovinu gdje je leglo kriminala,automafije,narko bosova,...Trojka svezana za kanton sarajevski i ni makac dalje.Aferim nametnuti a uskoro pometeni na izborima.
Ma JOOOK nemojte neduzna ....sta vam je pa to su cestiti i posteni Bosnjani.!!!
Bošnjak prepošteni
a ko sakriva dug avaza ??
Ima jedan cojk, u ponovljenom sudskom procesu, nestali mu materijalni dokazi. Inace, njegova dobra drugarica Jelka, svojom imovinom mu je garantovala kauciju.
Sta je sa Niksicem.. sto njega ne hapsite..
al mantra sendvicara: ima li hapsenja hercegovini. Nema braco, jer hdzovci namazano to rade, i nisu gladni kao sdaovci. Ima i u hercegovini kriminala sigurno u kojem opet samo sda ima prste