Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja budala je ovaj asad monstrum pa imas li dusu debilu
Poslje skoro 11 godina neselektivnog bombardovanja istočnog Aleppa, istočne Ghoute, Homsa, Daare, na kraju i Idliba, i preko 200.000 ubijenih civila, ti tek sad pitaš ima li dušu.
Dtehennemski pas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zlikovac Assad granatira bijedu koja je ostala živa nakon potresa.
@SentimentaliniUstasa. Debilu to nisu Al qaida nego revolucionari koji se bore protiv režima diktatora Assada I koji su se u isto vrijeme borili protiv isila u Siriji.
I onda se Rusofili pitaju zašto Zapad ne želi pomoći Asadu. Trebaju mu poslat Tomahawke umjesto šatora. Al neka, zato je tu Izrael da ih boca kad zatreba.
@googleuser203, šta ti to znači ,,džehenemski pas,,? Psi spašavaju ljudske g...ce u ruševinama, a takvi poput tebe smrde za tastaturom i ne doprinose ničemu dobrom. Osim tih par floskula naučenih napamet ne znate ništa drugo reći.
Zar jos uvijek ima kretena koji vjeruju "Sirijskoj opservatoriji za ljudska prava" sa sjedistem u Londonu, osnovanoj od strane jednog lica (a ustvari MI6)?!
Objesit Asada!.
Želi odvratiti i ono malo pomoći koje ide tim ljudima
Koja je tamo pogan koja je granatirala...koji su to smetljari..ubijaju se zbog drzavne ideologije
Kriminalci se nece zazaliti niti u trenutku prirodne katastrofe, evo ovo je jedan od ljudi koje putin podrzava pa ako ima putinoljubaca ovdje neka malo razmisle
Čuj "ako ima putinoljubaca" 😃 Pa ovdje ti svaki Vlah, naekačeni i nenaekačeni, ljubi Putinov čmarčić. Čak je i Vlahokatoličija mahom uz Putinovu prdu.
Ljudska glupost granice nema
nema granica lidilu diktatora.
RuZi granatiraju zgrade koje su sravnjene u zemljotresu. Zele jos jedan Alepo da naprave. Zvijeri nemaju granicu