Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li ti ljepše započeti dan nego da se probudiš i vidiš kako te cijeli svijet gleda kako kradeš novčanik, uvijaš se ko glista dok ga mažnjavaš. Gospodin, nema šta. Nisi lud da odeš i pošwno radiš ko ostala sirotinja. PS. Još samo da nam nije SDA uništila državu, pa da ovom mladom poduzetniku za ovih 800 maraka obezbijedi u Zenici višegodišnji ljubavni život sa nekim novim Real Madridom.
Uništila ti je trojka KS za ovih 7 godina vladavine.Pucnjave, ranjavanja, krađe i otimanja na svakom ćošku, a ti buncaš o nekom drugom
Kakva robija neće ležati ni dana
Sta očekivati od ovakve frizure
Hahahaha isto sam pomislio
Treba mu par pljuski opaliti samo zbog onog klosarskog repica.
Pasa sa je 1 naspram 250000 hiljada jer toliko je lopova zivi u Sarajevu svako je mogao ukrasti🤮🤮🤮🤮
Znači bruka i sramota za policiju Kantona Sarajevo! Bruka i sramota! Sedam dana se nisu smilovali da bar pokušaju identificirati ovog lopova, a kamo li da ga potraže i uhapse.
Na novcaniku mogu biti otisci vlasnice i kradljivca. Policija ako hoće može ga identifikovati za sat vremena i pravac na vrata.
Na novcaniku mogu biti otisci vlasnice i kradljivca. Policija ako hoće može ga identifikovati za sat vremena i pravac na vrata.
Na novcaniku mogu biti otisci vlasnice i kradljivca. Policija ako hoće može ga identifikovati za sat vremena i pravac na vrata.
pa nije Bosna CSI Miami, a Ramo Isak Horatio Caine
Mogu da hoće
Ukrao u parlamentu a svi znamo od kad je rat stao da se u parlamentu najvise krade
A otisci prstiju na novcaniku?
Ne podudaraju se sa otiscima dostupnim u kriminalističkoj bazi podataka.
Trebala si ostaviti torbu na stolu i otvoriti je da ljudina ima bolji pristup i da se ovako ne predomislja, hoce, nece.
Je li Valter brani Sarajevo? Ili Valter brani u Sarajevu?
od postenog nekog ko i on ukradeno sigurno hahahhahahahaha
Jel to onaj sto ima 35 godina a igra igrice sa decom jos? Treba ga pitati jel pedofil.
Lopova svakako najstrozije kazniti, ali kakav retard moras biti da ostavis tako torbu, novcanik, sta god, na izvolite i nema te Boga pitaj koliko vremena, malo mi i nije zao...
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/adnan-bajric-i-elmir-hodzic-nakon-bijega-predati-tuzilastvu-kantona-sarajevo/191109024
e klošaru jedan...
Umjesto da ode raditi i posteno zaradi, 800km nije neki novac, a svi gledaju kako krade.. jadno sta reci