Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ona je rekla i postavila datum u Februaru pa ništa.
Pa nije ona kriva za to,vec COVAX mehanizam koji je zakazao
Pa Oni su prvo rekli u Februaru,pa polovinom Marta,pa do 20 aprila I onda tek dolaze 4 maja ako je i to istina.Slicna stvar je i u RSu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za dva dana ce biti naslov: Odgođen dolazak vakcina za polovinu maja
Trebamo zamoliti Vučića da nam nabavi vakcine,ovi naši nemaju pojma i čekaju da vakcine dođu same
stavi masku na nosssss i idi nam po jos hurmi
Opet pomoć i donacija.
Šta si ti sve najavila, doze i doze, a stigoše samo hurme.
Čestitke ministrici Turković👏 Pored premijera (Tegeltije) koji je direktno odgovoran, ministrica vanjskih poslova mora nabavljati vakcine
Groka
Na kraju nece nista ni uzeti, nekad je dobro i biti cigan dobro prodjes 😂😂
A fadil
To ce biti kao i reklama za birokratski zacarani krug"Veli, nema problema u PONEDELJAK"
EU nam salje neke male kolcine Pfizer vakcine a KLIX i ostali sute zasto. Slaju nam sve Migrante opet nazad u BiH, juce Austrija potpisala ugovor, neke 500.000€ za onaj Kamp u Bihacu i malo neke vakcine a eto nama opet sviju nazad
Hvala qur..
Kako je samo sladak ovaj post sa zastavicama
E moja EU.. Ta medicinska oprema je prepakovana i preprodata davno..
Samo jedan info - SUMA SVIH iznosa budžeta u BiH je MANJA od ukupno prikupljenih INDIREKTNIH poreza (PDV). Dakle, sve ostalo, od akciza do direktnih poreza i ostalih fiskalnih i parafiskalnih nameta - "NE POSTOJI", iako - postoji. Oko 43% oduzetog novca građanima BiH se ne vodi kroz budžetski račun, nego se nalazi "tamo negdje" u nekakvom vakumu. I niko ne zna gdje je taj novac...navodno.
I onda se entiteti zadužuju i čekaju nekakve fondove, kao što je IPA...prodaju se državne/entitetske obveznice, rasprodaje se država, vjerovatno Srbiji i Hrvatskoj, tako da jednog dana, dragi moji Bošnjaci, Srbi i Hrvati - nećete vi imati ništa, zajedno sa mnom, pa ni državu od 4 kvadratna metra.
Najveci broj umrlih propociaonalno broju stanovnika na svijetu. Hapsi govna. Pozivaju na odgovornost sviju i prave nas majmunima a oni ne snose nikakvu odgovornost.