Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li Ramo jos sinova, da kompletira sve pozicije hahaha
ima najmlađeg, al on je raja i dobar momak
Fudo stari manipulator. Obisao sva sela i obecao 5cm asvalta, nepismeni ga dizu u nebesa. Centar grada mu propada, a pravi se slijep. Para za bazen je nestalo, a on svaki dan objavljuje iste slike i ne vidi se razlika dok se gradi. Za bilo koga od ovih ostalih glasati, samo za njega ne. Unistit ce i ovo malo carsije sto je ostalo.
Ima li ko normalan?
Da ima demokratije i pravde ovaj kasumovic se ne bi vise kandidovao. Sramota...U Zenici je napravljen takav ambijent zadnjih 8 godina, da se ne zna koga vise mrzi. Nekakva podjeljenost, cak se i mnoga braca posvađala radi ovog fude.Uzas. Atmosfera da ne smijem biti protiv njega. Anarhija
Realno 2 mandata je svakom dovoljno da pokaze koliko je sposoban da vodi grad. Babajic, Sabani i Kreho o ekonimiji nemaju pojma Kozlic je prica za sebe, uzece nesto glasova na osnovu stranke tako da Fudo nazalost nema ozbiljnu konkurenciju. I on se trebao povuci i Amru Mehmedic predloziti, za nju bi carsija glasala a i mnogi iz sda,sdp i drugih stranaka
Obzirom da su izabrali i lansirali Ramu Isaka...ne sumnjam da ce zenićani opet odabrati nekog bisera
Tuge i mladosti,fizijatar i propali direktor ugasio Cimos,realno tuga
Jeli i TATA ČARŠIJA NA LISTI.
Bošnjaka.
Ima li igdje Bošnjaka
za gradonacelnika 5 kandidata, a za predsjednika Merike samo 2, jesmo napredovali nema sta
Svi glas za Titu Fudu
Da je Fudo dobar, nije. Al je bolji od ovih. Uopste ga ne simpatisem. Seljast covjek, zadrt, bivsi sda-ovac, obezbijedio se svim i svacim. Ali ce na kraju pobijedit jer raja ne podnosi sda ni njihove privjeske.
Glas za Hasana Krehu. Čovjek je čitav život aktivista i bori se za pravdu. Dugogodišnji borac za radnička prava..
Kreho nije kapacitet, al nisu ni ostali kandidati.
Koga je kartel izabrao jer kartwl se fokusirao na Zenicu i Sarajevo tipa Uzun iyd a zna se ko su
Fudi Kasumovicu unaprijed čestitke na pobjedi.