Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je inače sestra direktora Opće bolnice Ismeta Gavrankapetanovića te Farisa Gavrankapetanovića. Sve klanovi života mi, gdje se jedan član porodice probije, odmah 30 ostalih krene za njim i tako sa koljena na koljeno se vrši transfer pozicije
Sarajevo je postala mahala 4-5 vladajucih porodica. Isto je tako i u drugim gradovima po vukohebini BiH....zalosno u sta se pretovorila ovako lijepa drzava....Ali tako i treba jer imamo nepismen i krkanski narod....
A Dr.Fatima..potrudite se da Sebiju skinu s vrata mnogima..postala je preteška.
Bitno je da Semir Efendić prodje,čovjek koji je mnogima pokazao šta je rad i trud,zalaganje i što s riječi prelazi na djela ,pošto sam siguran da je zaslugom takodje sebi obezbijedio mjesto je Jasko Šaljić.jedini insan koji je dokazao kako se radi.ništa nije dobio na lijepe oči..zato idemo do pobjede.
Pa kad upadnes u parlament, hoces li jos uvijek uzimati koverte ili...Nema gorih ljudskih bica od doktora, cast izuzecima, ali umisljena go.na su to....
SBiH stranka sa ovako kvalitetnim kadrovima sigurno će mnogo uraditi kada uđe u vlast. Efendić da bude premijer, pa da nam kanton zablista kao opština Novi Grad, jer sa trojkašim smo razvijeni k'o Nevesinje.
Što su navalili doktori i medicinski radnici u politiku,mora da im je malo para.Pilula i politika?
Sretno Dr.Gavrankapetanović..
Na konstataciju, kolege ginekologa da je trudnica pred porod imala krvni pritisak 160/110. I molbu da se na to obrati paznja, odmahuje rukom uz komentar da to nije nista. Da bi se poslije pri pregledu usplahirila da joj se doticna ne porodi na stolu, pri pregledu.
🌺
najjaca moguca pozicija na dunjaluku - mandatar. daj mi nedje mandat pa nek ide sve u pm. eno sutko mijenja stranke moli kumi da ga neko metne na listu, evo sad ova gospodja isto. sve odijela kravate sve se glumi gospoda, sve jak intelektualni kadar a svi vole guzovace
Molimo Hayat TV da pokrene natjecanje "Političar možeš biti ti!". Najlakše i najtraženije zanimanje u BiH.....
Garant bolja i pametnija od Seke, sa poštenim diplomama!
Gospođu ne poznajem, te ne mogu niti dati komentar. Nadam se kako je doista korektna i stručna kako neki pišu. Ali ću cijelu užu i širu obitelj nagovarati da studiraju medicinu, kako bi mogli u politiku.
Nepoznato prezime skroz
Boze Sacuvaj lakrdije!! Ranije su se novinarima samoprozivali svi koji nigdje nista ne uspiju a pri tome nemaju nikakvu strucnu kvalifikaciju, a danas takvi osnivaju partije i idu na liste. Je li dr Fatima bila uspjesna kao ginekolog? Koliko znam, ne bi se reklo.
Jesi li joj Ti davao diplomu pa znaš sve o kompetencijama?!
Ja mislim da bi trbalo donjeti opste i posebne Zakonske uslove-ko se moze baviti visokom politikom.A to je da je diplomiro politicke nauke,sociologiju,psihologiju ili politicku ekonomiju.A ovo da se ginekolozi i dr.doktori,masinski,gradzevinski,elektroinzinjeri,arhitekte i sl bave politikom bez poznavanja drustveno-politickih uredzenja i odnosa nije rad u struci.