Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS-raspad sistema.
😂😂🤣
Uhljebi politicki rade u elektroprenosu!
Ne znaju kad će biti popravljeno hahaha kakvi uhljebi nesposobni , dajte ove naše uhljebe da nominiramo za Ginisovu knjigu rekorda za najduži nesposobni rsd javnih institucija
Nadam se da će problem biti brzo riješen, ne valja ostati bez struje ni u proljeće, a posebno ne kad je zima pokazala da može i malo hladnije biti.
Sta ce biti tekk kada Termoelektrana Tuzla dozivi havariju, a hoce sigurno samo je pitanje dana. Osim dotrajalosti kompletnog sistema tu je i ugalj koji loze koji je pun blata i kamena.
Kako će se znati kad su zapošljavanje stranački botovi
Nemaju vode u Lukavici ljeti, sad nema struje.... još samo da naiđe kakav tifus, kolera ili tuberkoloza i eto ih u 1854. godini - inače 66 godina prije osnivanja antičke SPC.
Kako će tek nama biti, kada je ovako u "boljem i naprednijem" entitetu...?
Znaci izašao je i zadnji kad je ugasio svjetla
A hoće Aerodrom bajgi hahahahahaha ljubomorni na Tuzlu i Sarajevo. Struje nemaju hahahahahahah a helikopter se voza bajgi hahahahahah.
A imali su i oni struju ??
U RS-u je mrak vec 30 godina.
Direktor Elektrokrajine Dragan Čavić, da nije ovo kaki rodžak od Čovketa?
Pa jašta je, zar ne vidiš da se isto zovu .😆
Zar je taj jad i cemer tamo, also known as tamni vilajet, imao struju.
ybo vam RS sa velikim Mtr
@MudYayChun kad kocijas sidze sa cuke pa progovori. Slika i prilika si. Budi kreativan nemoj biti gedzo sa cuke.
A zar su imali struju?!