Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored genocidne omladine iz šumskog dijela Bosne, imajte na umu da nam po Sarajevu hodaju papci koji nemaju genocidne namjere, ali zato imaju papanski needukovani mentalitet koji je spreman za TikTok ovako nesto uraditi
kazu skupe xiaomi kamere od 60KM...pa ce naruciti putem tendera onu od 50 milja eura...
Sarajevski FGR se stidi nana iz Istočne Bosne sa šamijama na glavama, pa onda ruše sve što ih na njih podsjeća, nisu Srbi oštetili spomenik nego sarajevski FGR!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Video nadzor
Obecani video nadzor od prije 5 godina, katica i kompanija
Sarajevski FGR se stidi nana iz Istočne Bosne sa šamijama na glavama, pa onda ruše sve što ih na njih podsjeća, nisu Srbi oštetili spomenik nego sarajevski FGR!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taj otac je napravio užasnu stvar, mora se reći bez obzira u kako tragičnim okolnostima bilo.
E skupa jedna kamera.. Javi se Benjamina donirat ću sredstva...
Neizivljeni narkoman debil samo takvi to mogu uraditi
Eto Sarajlije kakvi ste
Srbi dosli na izlet
Naći ko je to učinio i prebiti mu ruke.
Meni nije jasno zašto imamo spomenik koji poziva na predaju. Znam da je bilo teško stanje ovog čovjeka kojem nije nimalo bilo lahko. Ali jedan narod ne smije ovo stavljat kao spomenik, radi sljedećih generacija.
Taj tzv spomenik treba trajno ukloniti, to je najsramotniji i najkukavičkiji poziv koji sam ikad čuo; da otac koji je zarobljenik poziva sina da mu se pridruži u smrtnom stradanju. Yebo vas taj spomenik
ne mogu da žive s istinom
Kemere staviti
Kamere je li pokriveno kamerama?
Nije više ni Sarajevo što je nekad bilo. . Prije kad dolaze papci , uklapaju se u sredinu. E sad papci pokušavaju sredinu oko sebe da ukope po svom.
DA, prije je u Sarajevu živio FGR Karadžić i sportista Batko.
Ovaj spomenik treba skloniti,pored heroja mi se ponosimo kukavicama
Vjetar...debili novinarski
papci Sarajeva