Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve koji dodju na ovaj skup ili podrze isti usmenom ili pisanom formom,treba privesti SIPA
Recite im samo da ce doci Buzimljani :D
Bosnjaci sami sebi ste krivi ako se 90te ponove...jer spavate zatvorenih ociju
Hoce li Kalabuhov biti nazocan?
Samo javiti SIPI i uhapsiti g...a,kad bude u tvorza mislice sto mu je to trebalo u zivotu,a mogao je biti normalan insan
To je ta čuvena "relaksacija odnosa". Dodik divlja, prijeti i vrijeđa više nego ikada prije. Čović se svakodnevno kezi i cereka Trojci u facu. Plenković ponosno objavljuje da je Schmidt donio rješenja u korist Hrvata. U međuvremenu, Trojka Dodiku daje da bira "bošnjačkog" ministra u Vijeću ministara, jer se Forto osjeća kao Ostali, a HDZ-u daje sudiju Ustavnog suda i pristaje na Čovićevu verziju izmjene izbornog zakona. Fuj, jadovi!
I kad konačno svi zasjednu u svoje fotelje, Trojka će konstatovati da su zli Bošnjaci i "bošnjački radikalizam" predvođen SDA već davno uništili ovu divnu državu i da se tu, jbg, više ništa ne može učiniti. Fuj jadovi!
Sta kazu bosnje antivaxeri putinofili?
Evropa gaji dvostruke arsine prema Bosnjacima. Ako ovo dopuste onda nemamo sta vise traziti u Evropi. Dosta vise suplje price I nabijte zestoke sankcije vlastima u RS.
KAKO OVO IZ GODINE U GODINU PROLAZI? Ah moj bosnjo, ti im i dalje vjeruj..
Ma neka ih ba sta fali, ja bi im odnio jos pica raznog neka malo popiju nek se razvesele, sto da ne, a u pice bi stavio pomalo misomora ili eventualno nesto jace. Treba ljude pustiti sto.
HALO IMAL IKO DA NESTO UCINI???
Svaki mjesec neko postrojavanje …. Jel dosta vise ?
Ja ne kontam naše političare. Srbi se sami namjeste na volej sa ovom njihovom otvorenom podrškom Rusima u vrijeme kad je Zapad aspolutno konfrotiran sa istima, a ovi naši ništa, još opravdavaju Dodika u stilu 'ma dobar je on'. Jbt. pa sjetite se samo šta su Kolinda i brojni srpski zvaničnici govorili o Bošnjacima u vrijeme borbe protiv terorizma 2001-2021 ...
Komentari sve govore Primitivni Glupi Balkanci !!
Ne treba im pridavati značaj, jednostavno, ignorisati.
A kako se ponasaju partneri u koaliciji????
Dolazili kamionima, vracali se u kovcezima..