Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci tamo u pola 9 izlazi virus. Kod nas u Sarajevu kazu u 11 izlazi.
Uvesti lockdown mjesec dana,izdvojiti budžet za privatni sektor koji je ugrožen,situacija će se smiriti,ostaviti samo prodavnice sa prehrambenim proizvodima.Budite država!!
Poslusajte pjesmu Josipe Lisac Make up, i saberite 2 i 2
Ima li đe kakav koncert Marte Savić?
Samo nek hdz opsturira nabavku vakci a i blokira sve, pa ce opet biti udje nam sa zad !!!!!!
ima li gdje sada one stuhe da se snima???
Izgleda da ovi kad uvedu policijski i postroze mjere tad jos vise se poveca broj zarazenih sto bi trebalo biti suprotno. A ove mjere su nam tako jake ima godinu dana da ono ubijaju virus na mrtvo hahaha
Saće i Federaciju ubrzo u policijski sat....
FBIH ima najduzih policijski sat u historiji svijeta. Traje vec 6 mjeseci i jedina je teritorija na Balkanu da takvom mjerom.
pa vi niste normalni,pustite ljude da žive,od čega se umire,od svega i svačega ,a najmanje od tzv. corone,pa ja živim tu sa vama u susjedstvu,prakticiram sve kao i prije 4 godine i ja i moje 9-teročlano kućanstvo koje ordinira po cijeloj federaciji,i nikome ništa ,o čemu pričamo,tko je dobio gripu nek se liječi,stariji neka se pripaze,i gotova stvar,ovi zagovornici zatvaranja i corone neka skontaju tko će im mirovinu i državnu plaću zaraditi,..vozdra pameti,..
Gdje je onaj ološ što inati i šalje Forti poruke?
Nema veze za njih u Mostaru je sve idealno mogu ovamo u provod i razbibrigu ovde je kao u Diznilendu jebe se vlasti za ljudske zivote neka nama koncerata i ovog vikenda svi su dobro dosli Sarajlije naletite malo do nas
Prvi put u istoriji svijeta da se pojavi virus koji neće nikad da ode. Pitam se ima li to ikakve veze sa planom na stranici WTO velikim resetom, kad su oni već rekli unaprijed.
ne mislis na HIV jelde nije otisao nikad? sreca nije respiratorni virus, il milion drugih koji opet sreca nisu respiratorni
A sad treba policijski sat, ha?
Do jučer ste kukali kako u Sarajevu sve zatvoreno, a oni derneče. Umjesto da osudi njih zbog užasnog ponašanja, većina degradira sebe, pa makar i na svoju štetu. Eto, sad i kod njih derneci uzimaju danak i šta sad? Stoka ostaje stoka, vodi se niskim strastima i željama. Tu teško ima popravke. Možda kod djece.
Miles Dyson bolje stoka nego mazlun,ravnaje se ti u red ko 45-89,što za kruh,što za cigarete,što za ulje,što za benzin,što za čokoladu,e nećeš me više u red stavljati,to su priče za budale,"ebo te ernek ,toga u nas nema,kod nas su fešte ito kakve fešte,i nevdjeh nikoga tko je od te fešte umro,..a vi gledajte u TV a ne vjerujte svojim očima,sve se svodi na rekla,kazala,..prijatelj od mog prijatelja eto obolio i umro,ma možete vi i bolje,..
ma djaba i u MO kad ce opet Taboo i ostali raditi pod kljucem za odabrane goste iza 23... kao i cijelo vrijeme... trzni centri niko ne nosi maske, itd..
Dobro, je li tebi bitno da se ti zaštitiš ili da budeš među odabranima, pa makar se razbolio i zarazio svoje bližnje?
Bilo je vrijeme