Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi počeli raditi policijski posao. Katica je sramota za policiju
Samo mi objasni kako je iko mogao sprijeciti ovo? Katica ga nije pustio na slobodu sigurno a nije ni dao pistolj ovom. Haj reci supwrmenu kako bi se ovo sprijecilo? Samo znate pametovati iz staba zelenih.
NiP od idućih općih izbora neće više postojati. Rade sve što je radila i mafijaška organizacija SDA - bahate se i ne slušaju glas naroda. Policija nikada nije bila katastrofalnija, ne rade apsolutno ništa, gradom vladaju kockaste glave i zakon jačeg, saobraćajna kultura nikada nije bila gora, a policajci kažnjavaju žene koje prelaze ulicu 10 m od pješačkog prelaza.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Raja masovno pocela uzimati stvari u svoje ruke, slicno ko hadzija..
Imaju li namjere iz Sipe da u Hercegovinu idu??? Tamošnji kriminalci od Čovića su zaštićeni kao bijeli medvjedi.
E sad se upisao za sva vremena u najgoru mogucu evidenciju! Evidenciju ubica!
cojk ga derno, jer je znao da ce njeg rahmetlija dernuti, samo ga ovaj preduhitrio
Imamo veliki problem kad su poštene ljude doveli u sutuaciju da sami uzmu zakon u svoje ruke. To nije dobro, to se zove ANARHIJA, treba vlast hitno djelovati a ne populistčke izjave davati.
Nije sto ga je ovaj ohladio, nego sto to uradi radi zene mi je misterija.
Sada ce helikopter. Ide povecanje sigurnosti
pa on dok nije nekog ubio nije se prosao, 9 puta i lik seta
Izgleda da je momku doslo do grla kamatarenja i svega i napravio sta je napravio.Bit ce toga jos puno u buducnosti.
Sretno ljudino..
Kazne maksimalno povecati vratiti dozivotnu robiju ukinuti vikende ,odmore kriminalcima ,ubaciti betonske krevete sa 1 cm spuzve tjerati ih natezak rad ukinuti tv,teretane sate sporta i ni minute ne smanjivati kaznu zbog nazovi nekog dobrog vladanja vec da odsluzi svai sekund kazne tad mozda bude bolje
to sto nije od ranije poznat je samo zato sto policija slabo radi.. sve je puno droge i oružja
Gkavni krivci za ovakvo stanje su prvo politicari jer nista ne rade da usvoje da se kazne drasticno povecaju a najveci krivci su korumpirane sudije koji i ovako blage kazne jos vise smanje pa neko dobro vladadnje pa vikendi pa odmori koje imaju kriminalci bukvalno im daju vjetar u ledja da se nastave baviti kriminalom jer im je isplativije nego da posteno rade a kazne preblage.
NISTA NIJE VJECNO PA I OVO STO SE DESAVA .NORMALNO DACE SE NAROD STITIT SAM OD KRIMINALACA.OVO SU NAPRAVILI TI KOJI TREBA DA RADE SVOJ POSO.A SUD TUZILASTVO POLICIJA RADE SA KRIMONALCIMA.SAMO SEBI NABAVIT I STITIT SE SAM OD UBICA KRIMINALACA.UBISTVA PLJACKE SILOVANJA NE RJESAVAJU GODINAMA .ZATO SAM RIJESIS.NARODU JE PUN KURA. POZNAT OD PRIJA.
Pa kazu kazneno POPRAVNI dom, koga je on popravio.
Necemo te hadzija...
Uvijek ima prvi put. A moze bit momku prekipilo nesto i kednostavno ga roknuo.