Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam upucena o kakvim politickim igrama se radi, niti me to interesuje, ali imam potrebu da napisem da direktor Omer koji je prije obavljao funkciju je ucinio ogroman i kvalitetan posao. Covjek nije stedio za djecu, uvijek se kupovao najkvalitetniji materijal za nastavu, nastava je pratila svjetske trendove... U ovoj situaciji samo ucenici ispastaju, velika steta da skola ovako propada a bila je ako ne najbolja u drzavi onda definitivno u kantonu!
Zamjeniti Ministricu hitno.
ZASTO MINISTARSTVO NE POSTUJE ZAKON I NE PROVEDE REZULTATE KONKURSA U KOJEM JE KANDIDAT DOBIO 3 GLASA(NASTAVNIKA, RODITELJA, OPŠTINE)? UKOLIKO JE BILO NEPRAVILNOSTI ZASTO NE PONOVI KONKURS A SEKRETAR NE SNOSI POSLJEDICE? UMJESTO TOGA IMENUJE SE OSOBA NA MJESTO VD KOJA IMA SAMO JEDAN GLAS I TO MINISTARSTVA.
s ovom vlasti nema kako hoćete... ili ne daj Bože transparentno, javno, po zakonu.
NEMA ŠKOLE BEZ UNIFORME