Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada zaboraviti - nikada oprostiti !
Genocid u Srebrenici se dogodio a zna se i ko ga je počinio...
Srbi su ga počinili
Respect svima, i ja cu mozda u 2025, jako je lijepo vidjeti ovako naporno ali kulturno i dostojanstveno obiljezavanje genocida.
Nemam zaista nista protiv neka se obiljezava ali ta zaslijepljenost misljenjem kako ce sad posle usvajanja rezolucije sve biti drugacije i kako ce svijet stati radi toga i samo o tome pricat je prazna prica. Nema od toga nista. Zivot ide dalje. Zemlja na zapadu u kojoj se nalazim zivi svoj zivot i niko ne pominje Srebrenicu ni 11.Juli. To ocekivanje da ce se nesto promijeniti i da ce svijet stati radi Srebrenice i drugacije gledati bosnjake posle rezolucije je besmisleno potpuno besmisleno.
Da nema efekta ti sad i tebi slični ne bi komentarisali da na svaki način umanjite značaj
Ja zivim u Njemackoj, i ovdje se poprilicno inteziviralo. Medjutim, akcenat je na paraleli Ukrajina Bosna. Nazalost Gazu niko ne spominje.
Bravo za učesnike kad su izgurali ovo po ovim žegama, ja se usafto do granapa i nazad